樂古Nakuz

標題: 《SD高達》12月23日更新公告 [打印本頁]

作者: jeremy02043    時間: 22-12-2014 17:18
標題: 《SD高達》12月23日更新公告

《SD高達》12月23日更新公告
香港版《SD高達Online》將於明日(12月23日)上午10時至下午四時進行版本更新,各位機師屆可以開於遊戲時自動進行版本升級!

【優惠套裝】
‧聖誕限時機體套裝一
 -(AR)鳳凰飛翼高達(流星摩托)
 -(AR)蝶影卡碧尼
 -(AS)高達X魔王

‧聖誕限時機體套裝二
 -(AS)高達/渣古II(馬沙專用機)
 -(AR)高達F91幻象
 -(AS)迷惘高達紅色機/迷惘高達藍色機

‧聖誕限時機體套裝三
 -(AS)高達NT-1/京寶梵
 -(AR)劍裝瘟神高達初型機
 -(AS)GP-01fb/GP-02A

【新增扭蛋機】
‧幸運扭蛋機一
 -(S)星際創建突擊高達
 -(SS)獨角獸高達2號機 報喪女妖(NT-D)命運女神
 -(SS)七槍型智天使高達

‧幸運扭蛋機二
 -(SR)新自護號
 -(SR)00 Qan[T] 全刃式
 -(A)火神強人

‧自定義扭蛋機(代幣)
 -(SR)高達AGE-3 要塞型
 -(SR)全武裝獨角獸高達
 -(SR)再生高達(帶線電磁爪)
 -(SR)GP-03(折疊式火箭炮)
 -(SR)路亞茲魯(導彈發射器)
 -(SR)00高達七劍/G
 -(SR)沙薩比(腹部擴散米加粒子炮)
 -(SR)新安洲(光束斧)
 -(SR)智天使高達GNHW/R
 -(SR)Hi-ν高達
 -(SR)墮天使高達GNHW/M
 -(SR)骷髏高達X1改
 -(SR)骷髏高達X2改
 -(SR)熾天使高達GNHW/B
 -(SR)S高達深度強襲型
 -(SR)妖天使高達(最終決戰仕樣)
 -(SR)突擊自由高達(流星號)
 -(SR)無限正義高達(流星號)
 -(SR)高達F91(雙VSBR裝備)
 -(SR)00XN Raiser

‧自定義扭蛋機(G幣)
 -(SR)再生高達(帶線電磁爪)
 -(SR)GP-03(折疊式火箭炮)
 -(SR)路亞茲魯(導彈發射器)
 -(SR)00高達七劍/G
 -(SR)沙薩比(腹部擴散米加粒子炮)
 -(SR)新安洲(光束斧)
 -(SR)智天使高達GNHW/R
 -(SR)Hi-ν高達
 -(SR)墮天使高達GNHW/M
 -(SR)骷髏高達X1改
 -(SR)骷髏高達X2改
 -(SR)熾天使高達GNHW/B
 -(SR)S高達深度強襲型
 -(SR)妖天使高達(最終決戰仕樣)
 -(SR)突擊自由高達(流星號)
 -(SR)無限正義高達(流星號)
 -(SR)高達F91(雙VSBR裝備)
 -(SR)00XN Raiser

‧76號扭蛋機
 -(A)高達7號機
 -(A)高達5號機
 -(AR)阿斯特龍高達
 -(A)爆裂空王高達
 -(A)毀滅班豹高達
 -(A)高達X

特此公告!

官方網頁:http://sd.hk.9you.com
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/index.php
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.php#SD

睇落去都唔錯(應該)
作者: hkkoko    時間: 22-12-2014 17:36
聖誕限時機體套裝二
 -(AS)高達/渣古II(馬沙專用機)
 -(AR)高達F91幻象
 -(AS)迷惘高達紅色機/迷惘高達藍色機

HI, 要一SET咁買....
作者: 鰐島亞紀人    時間: 22-12-2014 18:08
睇黎要買SET 2 迷網JJ
但有無興趣出個機庫PACK T_T
作者: pkpkpk7878    時間: 22-12-2014 18:27
我平時都很少打字,但是見到這個post都要打一次,gameone真係識吸錢!!!
作者: CEMA    時間: 22-12-2014 18:43

全武裝獨角獸高達出了喔
不過如果是自訂機的話,我想不如等優惠包好了
200-300$$去花也值得的
(SS RANK的獨角也用了一段,等玩全裝備,下次是覺醒模式)
(雖然女妖命運不是我愛機,我要提一提,這是SR RANK)
作者: SoulRayster    時間: 22-12-2014 19:00

我D錢啊~~~
2個厄蛋+1個自訂蛋+3個SET都想買啊~~~~~~{:15_778:}
仲要買埋D機庫補卡等等等等!!!!!!!!!!{:15_778:}{:15_778:}{:15_778:}
hi你我無錢過年喇hihi

p.s 有補底就真係幾大都去抽
作者: freedom040542    時間: 22-12-2014 19:26
港服首發SS banshee可喜可賀

唔會再入點
作者: 路卡利奧    時間: 22-12-2014 19:27
呢次更新咁多野
強烈要求G1出機庫優惠包!我就黎冇位啦
作者: peterfucker2013    時間: 22-12-2014 19:34

都係果句啦,你俾番上年個gm聖誕挑戰賽個獎我同搞番好9月新兵個網先啦,追你又無反應,唔追你又扮見唔到,你一日唔俾番呢兩個獎我,我一日都唔會入點
作者: oO哈哈Oo    時間: 22-12-2014 19:38
吸錢
作者: henry9207    時間: 22-12-2014 20:43
好嘢,g1好波,智天使7槍我來了。
btw
跪求x魔王,as gp01,as京寶既片
作者: 叛逆的vh    時間: 22-12-2014 21:07
G1:年終獎計画通り
BTW,HKF終於有首發機SS banshee
作者: 小湊    時間: 22-12-2014 21:17
G1:年終獎計画通り
BTW,HKF終於有首發機SS banshee
叛逆的vh 發表於 22-12-2014 09:07 PM

首發??
作者: —獨角獸—    時間: 22-12-2014 21:46
應該係打錯瓜- -
係SR吧
作者: fung307    時間: 22-12-2014 22:08
首發??
小湊 發表於 22-12-2014 09:17 PM

話係SS綠光版應該有人信

作者: bobbyfirex    時間: 22-12-2014 22:26
其實幾個月既野一次過更曬.....係唔係想接埋????同韓服好似相差一兩個月咁大把炸喎....
作者: 路過打醬油    時間: 23-12-2014 00:17
未出修補型剎帝利,繼續食花生,坐等明年G1走數
作者: BARATHUM    時間: 23-12-2014 01:31
機庫pack +1
作者: ian1107    時間: 23-12-2014 09:55
幸蛋有3部機喎.....
BTW 0的3倍
作者: anpanman10    時間: 23-12-2014 10:14
好耐無出B機圖啊...
作者: qwmichael    時間: 23-12-2014 10:46
補償呢??
作者: starlikos    時間: 23-12-2014 12:32
wow原來仲未執得
幾年冇玩番黎睇下聖誕有咩活動
又係D垃圾吸錢野
真係多得你地咁落力支持垃圾g1
作者: free3618    時間: 23-12-2014 17:22
強烈要求G1出機庫優惠包!
作者: papageno    時間: 23-12-2014 17:51
未見過香港SD一獲出咁多機, 真係痴左線啊?

新年想出花紅都唔駛咁盡力下話
作者: 工口仔    時間: 23-12-2014 18:01
未見過香港SD一獲出咁多機, 真係痴左線啊?

新年想出花紅都唔駛咁盡力下話 ...
papageno 發表於 23-12-2014 17:51

完全冇幫玩家追討過損失 最緊要自己份花姐同雙糧...

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2