樂古Nakuz

標題: 天降點卡耀重樓 [打印本頁]

作者: 囧大俠    時間: 12-11-2013 17:55
標題: 天降點卡耀重樓

魔界至尊,當屬重樓!自從魔界神器「重樓玉」、「重樓戒」、「重樓鏈」、「重樓腰」等重樓裝備現身江湖後,眾多江湖人士紛紛猜測:是否還存在其他的重樓神器?
  今天,全新重樓裝備的答案終於揭曉 !真·重樓肩(減免傷害10%)、重樓肩(減免傷害5%)驚現江湖。「天降明珠耀重樓」活動在今日經已正式開放,各玩家絕不能錯過!

活動時間:
2013年11月12日 至 2013年11月25日

活動玩法:
活動期間,玩家可以前往元寶商店購買月白珍珠、琉璃明珠,擁有一定數量的月白珍珠、琉璃明珠的玩家,可前往洛陽錢莊(68,44)錢夫人兌換相應的獎勵:

琉璃明珠可兌換的獎勵:
20顆琉璃明珠   可換 天馬坐騎(90日)
400顆琉璃明  可換可換 重樓肩
1200顆琉璃明珠  可換 真。重樓肩

月白珍珠可兌換的獎勵:
5顆月白珍珠   可換 1個玄靈丹
35顆月白珍珠  可換 70個金蠶絲
100顆月白珍珠  可換 1個真元。紫體符

重樓肩及真●重樓肩屬性

注意 屬性沒有變的 只不過多了5%傷害減免
價錢卻加了3倍多
還有 貌似拾取時綁定
要買的注意不要讓綁元號換了~

重樓肩光效

注意事項:
●部份獎品為拾取綁定
●官方公告為參考之用,實際最終內容請以遊戲為準。
●官方保留活動最終決策權。

重樓肩要24萬元寶
(約HKD7300)
真重樓肩要成72萬元寶

(約HKD22000)
冇錢真喺玩唔起 食錢到死

我呢d普通玩家都喺換下金絲好過(20元寶=1)
順便bug下綁元

作者: 大玉子    時間: 12-11-2013 18:15
天龍都就死   搵鬼同佢買咩
作者: milovelky    時間: 12-11-2013 18:20
重樓肩量產?
作者: 天龍八部3    時間: 12-11-2013 18:22
咁其實重樓戒符好好多
1萬唔使可能收倒
之前見連石放都係1萬

有d綁定重樓6石ac都係1萬唔使有交易
而且控技同免10%傷害比
控技比較吸引
作者: 囧大俠    時間: 12-11-2013 18:22
重樓肩量產?
milovelky 發表於 12-11-2013 18:20

冇錯 重樓肩喺量產渣古 真重樓肩喺隊長機
作者: 嬛嬛    時間: 12-11-2013 18:41
唔知大家有冇注意到
果粒豬寫住換到既騎糸火云(180日)
但糸npc果度糸寫換天馬(90日)
作者: bcwx6    時間: 12-11-2013 18:55
小弟慕容派的路過~~
作者: 馬拉松好手    時間: 12-11-2013 19:03
坑錢..........無誤   南ser 已經有人有........
作者: 蠍乂    時間: 12-11-2013 19:14
天龍有錢人世界...冇錢既企埋一二邊吹水刷副本-_-.....
作者: bbqq222    時間: 12-11-2013 19:20
現在先走回頭路 甚麽都要買 遲了些吧 買不起 買唔落手 講哂
作者: 天龍八部3    時間: 12-11-2013 19:26
有錢人真係唔在乎個少少錢
但我會認為聰明的有錢人
應該會將錢用在相對比較有價值的地方
作者: yuncash    時間: 12-11-2013 20:25
gameone今次真係蠢
要買既人 30000 40000都比得起買
唔買既人2000都唔會買
作者: 怪怪    時間: 12-11-2013 20:31
gameone今次真係蠢
要買既人 30000 40000都比得起買
唔買既人2000都唔會買
yuncash 發表於 12-11-2013 20:25

我估GAMEONE都係跟返國服 , 因國服重樓肩都係買
作者: 怪怪    時間: 12-11-2013 20:33
有錢人真係唔在乎個少少錢
但我會認為聰明的有錢人
應該會將錢用在相對比較有價值的地方 ...
天龍八部3 發表於 12-11-2013 19:26

$7000 雖然唔係多 , 但叫我用$7000 買就一定唔會O羅 , 去下旅行食下野仲實際
作者: 光云    時間: 12-11-2013 22:25
窮丁路過...
作者: yuncash    時間: 12-11-2013 23:33
$7000 雖然唔係多 , 但叫我用$7000 買就一定唔會O羅 , 去下旅行食下野仲實際 ...
怪怪 發表於 12-11-2013 20:33

當然啦  我上個月專登拎500買左3張雕刻符 原因都係唔想自己隻退化貶值
    已經唔係諗點執勁隻人 亦都冇諗住要再執勁任何野
    天龍去到呢度對我黎講已經係接近尾聲 而個人而言我唔等錢洗亦都唔想以前心血白費左先冇按市價放ac出去

如果要拎呢隻遊戲勝利既快感 要做既野好簡單 巴結大幫 入去大幫已經可以3石人拎到敵幫7石重樓都拎唔到既成就  相反如果玩好多錢 唔入大幫 亦都唔會得到人地3石都拎到既成就  人依一刻入石對任何人已經冇意思   但我唔係想講仲玩好多錢既人係傻仔  消費係滿足自己欲望  你慾望係隻game 我慾望係其他野  你覺得值就梗係冇人可以阻止你 ,而曾幾何時我都對game既消費慾望好高 不過果陣時既天龍太好玩 日日開片 敵家同自己幫實力不相伯仲 果陣玩左過兩萬  不過回想當時 我依家都冇後悔 至少我隻人都冇賣出去  但依家既天龍就令我連game都冇開成半個月
作者: milovelky    時間: 13-11-2013 00:05
冇錯 重樓肩喺量產渣古 真重樓肩喺隊長機
囧大俠 發表於 12-11-2013 18:22

隊長機係唔係紅色三倍速架

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2