樂古Nakuz

標題: 樂古送!《天龍八部2》玉璽卡!〔派發中〕 [打印本頁]

作者: ivan_bb    時間: 1-6-2011 19:47
標題: 樂古送!《天龍八部2》玉璽卡!〔派發中〕
「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡! 派發中
活動現正開始,禮品多達百份!!

序號必中以下禮品(隨機一項)
1.皮制囊   道具栏+6
2.紫檀箱   材料栏+6
3.玉璽卡

●領取虛擬道具
玩家只需要在「大理城」找「龔彩雲」NPC(171,122)輸入以下序號便可以領取虛擬道具,領取前請留意身上的背包是否有足夠空格。
●領取玉璽卡
玩家需要到「大理城」(158,164)「都大爽」輸入玉璽卡序號,當角色成功激活後,每到達指定等級便可領取道具。

皮制囊式樣 : q0g909e05zxxxxxxxx
紫檀箱式樣:q0u909x05pxxxxxxxx
玉璽卡式樣 : y00069xxxxxx

參加方法1 :
1會員必需facebook 按讚好本貼、及有會員頭像。
2.在本帖回復或本帖facebook回復 見圖一 ,注名:參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!【附上 nakuz id】」,
並留下一句想要玉璽卡原因,即有機會獲得抽獎道具序號一組。

圖一

派發日期:

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
派發日期:
6月5日至6月10日

--------------------------------------------------------------------------------------
參加方法2 :

Facebook粉絲群x《天龍八部2》玉璽卡
本站會在2011年6月3日 20:00~23:15 每隔30分鐘
在「Nakuz.com」Facebook粉絲群舉辦活動
http://www.facebook.com/NakuzHK
屆時(準時於20:00)發佈3則送!《天龍八部2》玉璽卡!【信息】分別如下 :
1.[nakuz送!《天龍八部2》玉璽卡!   20:00 ]  (5名)
2.[nakuz送!《天龍八部2》玉璽卡! 20:30 ]  (5名)
3.[nakuz送!《天龍八部2》玉璽卡!   21:00 ]  (5名)
最先在  樂古Facebook粉絲群:http://www.facebook.com/NakuzHK 回覆的
20:00 前(5名)
20:30 前(5名)
21:00 前(5名)
共15名會員,便可獲得抽獎序號一組.

※最先回應的頭5名即獲組抽獎序號,即3則【信息】3次機會,每30 min 送5組抽獎序號
※ 回覆時,你務必註明你的樂古名稱.否則作廢論
※ 必需回覆在 3則【信息】 由Nakuz.com發佈的帖子上
※ 樂古Facebook粉絲群:
http://www.facebook.com/NakuzHK]
如有疑問可在此發言:

參加方法3 :

作者: 笨蛋。琪    時間: 1-6-2011 19:49
支持-0-
作者: phil1024    時間: 1-6-2011 19:52
支持呀A_A
作者: x-ways    時間: 1-6-2011 19:56
支持………
作者: gordon225    時間: 1-6-2011 19:57
支持活動
我想拎張玉璽卡
就算冇乜時間玩都支持天龍!玩落去!
作者: bennyfung    時間: 1-6-2011 19:57
.............................................
作者: kimimi    時間: 1-6-2011 19:58
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!
因為支持樂古活動~~!
同埋澳門好難買到..
作者: 呀楊    時間: 1-6-2011 19:58
支持支持
作者: 刺客先生    時間: 1-6-2011 19:59

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡! nakuz id:刺客先生
我仲未買卡 張卡送咁多野 可以幫到我升lv上石
買又買唔到 搶又搶唔到
我係樂古都成日討論 送比我啦
作者: 40342    時間: 1-6-2011 20:00
岩岩玩新ser 希望有張玉卡幫幫新人-0-市面上又賣哂....希望有我份啦.thx @@
作者: phil1024    時間: 1-6-2011 20:00
y0!!! 我係20:00第1個呀@@!!
作者: cc234234    時間: 1-6-2011 20:01
支持呀
作者: phil1024    時間: 1-6-2011 20:02
下! 係樂古個版個FB?? 定係FB個樂古到留言丫???
作者: 亮仔    時間: 1-6-2011 20:02
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!樂古id:亮仔
作者: 拳拳到肉    時間: 1-6-2011 20:03
正wo
作者: jackfong    時間: 1-6-2011 20:04
我要黎送比我個FD,我個FD好想要
作者: kawai    時間: 1-6-2011 20:04
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡! id kawai
因為見到出左新既門派..個fd又話一齊玩..所以想回歸天龍^^
作者: 尐銀    時間: 1-6-2011 20:05
支持丫
作者: 殘血乂鋒    時間: 1-6-2011 20:06
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!Nakuz ID: 殘血乂鋒
想要張卡黎升石;D 我去市面上睇,,,都唔見有貨;((
作者: 64332151    時間: 1-6-2011 20:06
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡! nakuz id:64332151
因為我買唔到卡,同埋我d fd個個都有,得我冇...
所以我好想要一張《天龍八部2》玉璽卡!!!
作者: 雨﹑飄揚    時間: 1-6-2011 20:06
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡 !
樂古ID:雨﹑飄揚

老手重玩試驗玉璽卡
舊時玩只有財富卡...
希望有獎!
作者: 90609119    時間: 1-6-2011 20:08
支持活動
我想拎張玉璽卡
作者: li1231    時間: 1-6-2011 20:10
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡! 樂古id:li1231
我想買玉璽卡既時候已經冇晒,我好需要呢張卡!
望能給我抽獎序號碰碰運氣
作者: law0313    時間: 1-6-2011 20:14
參加樂古送!《天龍八部2》玉璽卡!樂古名:law0313
我好想要一張玉卡黎要神符啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
作者: qaws353    時間: 1-6-2011 20:17
參加樂古送!《天龍八部2》玉璽卡!樂古名:qaws353
想要玉璽卡原因:因為張卡真係幾有用,同埋好小貨, GO左好多間7-11到無,又怕用元寶買比人昆,希望抽中我LA
作者: CCF1016    時間: 1-6-2011 20:19
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡! nakuz id:CCF1016
原因: 岩岩開新ac, 澳門買唔到玉卡, 希望攞到啦!!
作者: 翔小妹    時間: 1-6-2011 20:22
作者: 乂小乂軒乂    時間: 1-6-2011 20:28
樂古ID:乂小乂軒乂
原因: 因為好鍾意玩天龍2 加上 好少地方有玉璽卡買
作者: lung86659    時間: 1-6-2011 20:35

nakuz id:lung86659

原因: 因為我返工既關係...根本無時間去買10蚊卡...就算有都係夜晚比人買晒...
已經去過好多地方...今日見到樂古搞活動支持下同撞下運氣 ~~thx
作者: 小乂主    時間: 1-6-2011 20:37
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡! nakuz id:小乂主
想要玉璽卡  因為返學無咩時間同埋無咩錢玩  張卡可以幫到我好多
希望可以俾到我!
作者: kevinleung0617    時間: 1-6-2011 20:37
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!ID:3F2E7F9F,原因:想有心機會繼續玩隻game落去
作者: kalob    時間: 1-6-2011 20:41
nakuz id:kalob
原因:去過最小10間7仔/0k都冇10蚊包..今日見到有活動..希望中同支持下!thz
作者: kalob    時間: 1-6-2011 20:44
要回哂3次?
作者: 我要賣野    時間: 1-6-2011 20:50

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!附上 nakuz id:我要賣野
作為天龍新人,我十分需要這張卡,我在市面到處都找不到玉璽卡,希望你會給我,我很支持樂古的!經常發言,而且推薦朋友使用樂古~
而且我經常瀏覽樂古活動,所以得知今次活動,便立即叫齊班fd參加!
作者: ★淚痕〃賢☆    時間: 1-6-2011 20:52
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!【樂古名:★淚痕〃賢☆】
想要玉璽卡原因:鐘意玩天龍+nakuz好用,去極7-11都搵唔到玉璽卡,希望抽得中
作者: 光頭佬    時間: 1-6-2011 20:52
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡! nakuz id:光頭佬
點解想要玉璽卡??
因為玉璽卡好有用,每升5lv就有野送,可以幫助新手一直玩到成為高手,
我去過好多地方都搵唔到,打算放棄之時,竟然係nakuz呢到見到,
機不可失,好彩平時都成日上開nakuz睇post先會見到,希望抽得中啦!
作者: [H]天使冰藍    時間: 1-6-2011 21:06
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
作者: sacps053007    時間: 1-6-2011 21:07
樂古id:sacps053007
因為我係好多地方都搵唔到佢
作者: qq360    時間: 1-6-2011 21:09
參加樂古送!《天龍八部2》玉璽卡!樂古名:qq360
想要玉璽卡原因:因為張卡真係好小貨買唔到, 去左好多間仔到無,又怕用元寶買比人昆...
作者: qq360    時間: 1-6-2011 21:11
希望中我啦~
作者: a337957168    時間: 1-6-2011 21:13
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!ID:3F2E7F9F
因為我返學既關係...根本無時間去買10蚊卡...就算有都係夜晚比人買晒...
加上,見到game裏面人人都有神器,已經去過好多地方...今日見到樂古搞活動支持下同撞下運氣 ~~thx
作者: thomastam33    時間: 1-6-2011 21:26
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!nakuz id:thomastam33

岩岩玩新ser 張卡送咁多野 可以幫到我升lv 支持^^
作者: 令狐傲龍    時間: 1-6-2011 21:40
nakuz id:令狐傲龍
行遍整個西九龍都無
真系好想要
作者: chingyu0703    時間: 1-6-2011 21:57
good希望有我份
作者: abc2296328    時間: 1-6-2011 22:35
我24日開始玩  24日開始日日去7仔ok穩  但系次次都系無  本身已經好灰   加上d電腦店訂左都比唔到我....唉   依家nakuz有個活動 真系好想有玉璽卡   plz!!
作者: hhhh669988    時間: 1-6-2011 22:38
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!【附上 nakuz id  :hhhh669988】」,
因為買唔到TT同自己想變得強一d XD
facebook:hhhh669988@yahoo.com.hk  讚左好XD
作者: dolphin413    時間: 1-6-2011 22:41
參加樂古論壇活動<天龍八部2>玉璽卡!
名:dolphin413
張卡好多野,好吸引,周街7仔,ok冇哂貨
我成日都幫版主做野,比我啦就
作者: kenchan9413    時間: 1-6-2011 22:48
大力咁支持
希望樂古有多d咁既活動
作者: ringo2015    時間: 1-6-2011 23:06
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!ringo2015
因為多野送由值
作者: tsek    時間: 1-6-2011 23:20
回復 1# ivan_bb

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!~~我好想要...我真係好想要...
作者: tsek    時間: 1-6-2011 23:21

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!~~我好想要...我真係好想要...
作者: ◇帥靈╭*    時間: 1-6-2011 23:21
天龍的玩家都有希望的...-_-
作者: waiy.01    時間: 1-6-2011 23:21
因為見到D獎品好吸引...但係出面又買唔到..
特別係星屑..我刷燕刷到傻喇...但係入面有4個..好想要
作者: tsek    時間: 1-6-2011 23:23
大家加油呀
作者: 神力    時間: 1-6-2011 23:31

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!樂古名:神力
見到D獎品好吸引...但係出面又買唔到
作者: kin_838    時間: 2-6-2011 10:27
好想要張玉璽卡,因為行哂澳門d店都無得賣........~.~
希望可以抽得中我啦~.~
作者: 姬    時間: 2-6-2011 11:27

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!樂古名: 姬
玩左3年天龍出好野  又買吾到  比人買曬
作者: tony3100    時間: 2-6-2011 11:56
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!nakuz id : tony3100
因為好多綁定元寶-0-比我沖強化-__- 100枝都沖唔到lo=.=
作者: 紫紅    時間: 2-6-2011 12:04
支持ar
好彩我有,成m幾綁定元bo,正
作者: cccxxx    時間: 2-6-2011 12:59
岩岩玩新ser d卡又賣哂希望有我份啦
作者: uelung    時間: 2-6-2011 15:17
買唔到玉璽卡D野幾正下
作者: 戀戀豬    時間: 2-6-2011 15:46
支持 但有了 ..
作者: zoechau5    時間: 2-6-2011 16:41
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!」我想要because求神器同想同朋友結拜
作者: 速閃♂電    時間: 2-6-2011 16:45
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡! nakuz id:速閃♂電  因為好想要  希望送比我,,
聽人說卡有用 所要想要,,~
作者: bbb仔    時間: 2-6-2011 17:08
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!nakuz id:bbb仔  想要既原因:因為好奇好想得到~~
作者: 0678    時間: 2-6-2011 18:11

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!nakuz id:0678
有張玉璽卡5LV送1次野,令我有動力升級,令我更想繼續玩下去
作者: tsek    時間: 2-6-2011 18:39

參加樂古送!《天龍八部2》玉璽卡!樂古名:tsek
搵左好多地方地冇..我好想要呀.希望抽到我LA......
作者: milovelky    時間: 2-6-2011 18:49
我搵左好耐都搵買唔到呢包野.係GMAE比人昆左幾次.希望拿到啦@_@
nakuz id:milovelky

作者: oloveby    時間: 2-6-2011 18:54
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!nakuz id : oloveby
行晒成個將軍澳都搵唔到十蚊果張新手包.所以希望呢到抽到啦@_@
作者: SHY35533    時間: 2-6-2011 19:03
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!nakuz id SHY35533
因為搵左好多間7仔都搵唔到
作者: r-ex    時間: 2-6-2011 19:44
大大力支持
作者: to123ko123    時間: 2-6-2011 22:20

NAKUZ ID:to123ko123

靠張卡搵食;靠nakuz 搵食;
作者: jacksonpak    時間: 2-6-2011 22:49
岩岩玩新ser 希望有張玉卡幫幫新人-0-市面上又賣哂....希望有我份啦.thx @@
作者: 1234hkboy    時間: 3-6-2011 00:26
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!  ID:1234hkboy      原因:因為買唔到-0-
作者: ∞紅豆∞    時間: 3-6-2011 00:36
搵左好多間7-11個個都係沒la沒la好失望所以有左這次樂古大放送便碰碰機會!!!!
作者: mkw1995    時間: 3-6-2011 06:28
玉璽卡勁難買囉
作者: KIT11215    時間: 3-6-2011 10:04
因為出面斷晒市 同埋e+比人炒到好貴..
作者: 1009051541    時間: 3-6-2011 11:56
支持!支持!支持!支持!
作者: 仔一個I    時間: 3-6-2011 17:22
完全支持 因為真係太想要喇 搵左好耐都冇
作者: fd1456    時間: 3-6-2011 17:47
實在太需要張卡幫手升級。
作者: chanyuman96    時間: 3-6-2011 18:16
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!因為我以前玩開天龍1
勁想番番去以前咁 勁好玩
點知我呢排先知原來出左天龍2 過左時間買玉卡
所以我想要~~~~~~~~~
作者: hz1145888    時間: 3-6-2011 18:33

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!       玉璽卡想要~~~
作者: joee00000723    時間: 3-6-2011 19:39
玉璽卡。。。好想要.....走左2十几間舖都無....好傷心..  希望有喇..  真係好想要呀... 可憐下我對腳!
作者: 雞銘    時間: 3-6-2011 20:24

唉,,想買又買唔到,可遇不可求,,
求你比我啦,,我好想要呀,有左佢,,升LV都易D
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!【 nakuz id】」:雞銘
作者: lollipop807    時間: 3-6-2011 20:38
死人nakuz,睇錯野
明明有我
作者: 小利^^    時間: 3-6-2011 20:45
買5到又抽5中T.T
作者: sjvjs    時間: 3-6-2011 20:50
支持-0-
作者: 天下x劍    時間: 3-6-2011 20:55
正呀  支持樂古!!!
作者: 女校男生    時間: 3-6-2011 21:01
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡! nakuz id:女校男生
作者: 神力    時間: 3-6-2011 21:18

中左8.20+8.50
作者: 莫邪    時間: 3-6-2011 21:27
支持-0-
作者: timlokyiu    時間: 3-6-2011 21:41
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!因為我過左時間買玉璽卡
作者: lok555555    時間: 3-6-2011 21:43
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!搵哂D鋪頭都冇
作者: tim555555    時間: 3-6-2011 21:45
參加樂古送!《天龍八部2》玉璽卡!
想要玉璽卡原因:因為張卡有用
作者: vincentkwan1    時間: 3-6-2011 22:04
參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!【附上 nakuz id】: vincentkwan1
作者: 天下x劍    時間: 3-6-2011 22:40
好想快d伶玉卡...
作者: simon5e100    時間: 3-6-2011 22:42
支持.............
作者: 太好人    時間: 3-6-2011 23:01
支持支持~~~
作者: 太好人    時間: 3-6-2011 23:04

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!  【附上 nakuz id】: 太好人
因為我想要試試玉卡既功能..可以享受不一樣的天龍八部世界!!!
作者: 雞銘    時間: 4-6-2011 01:32
回復  ivan_bb

中左8.20+8.50
神力 發表於 3-6-2011 09:18 PM

比張黎得唔得呀,,真係拎唔到同買唔到囉=[

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2