樂古Nakuz

標題: 我同個女仔表白左and佢話會考慮,我有咩係可以做?? [打印本頁]

作者: Y1610129    時間: 19-1-2011 23:38
標題: 我同個女仔表白左and佢話會考慮,我有咩係可以做??
我同個女仔表白左之後.我係我朋友中得知佢e+好亂~~有咩說話可以係佢考慮期間,感動下佢
作者: =生無可戀)-    時間: 20-1-2011 19:33
等下佢回應你囉..
做得多反而會令情況更衰..
作者: 超懶貓    時間: 22-1-2011 18:55
最緊要係比佢感覺到你可靠而且係真心
佢會亂表示佢著緊,而且女仔容易缺乏安全感,比D安全感佢會好D~
加油!
作者: MiChing    時間: 2-2-2011 22:30
追多次,最緊要真心
小弟係一月同你一樣情況,依家抱得美人歸
作者: tvb197178    時間: 10-2-2011 15:56
好簡單@@   你比錢搵人扮惡霸. 跟住叫果個 " 惡霸 "  專登走去騷擾你中意果個. 你就突然衝出. 你就打走個 " 惡霸 "  咁佢就1定覺得你好man @@
作者: 小§粒    時間: 11-2-2011 06:36
要捉得緊每一個可以令他覺得驚喜的事
作者: ting2468ng    時間: 13-2-2011 19:04
作者: 軒裕    時間: 14-2-2011 07:03
好簡單@@   你比錢搵人扮惡霸. 跟住叫果個 " 惡霸 "  專登走去騷擾你中意果個. 你就突然衝出. 你就打走個 " ...
tvb197178 發表於 10-2-2011 15:56

FAILED?

38399_419297559870_183954419870_4456495_296256112321321312312312312313_n.jpg (53.74 KB, 下載次數: 2)

38399_419297559870_183954419870_4456495_296256112321321312312312312313_n.jpg

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2