樂古Nakuz

標題: DrEaM❤ 招人 [打印本頁]

作者: 冥界色神    時間: 27-8-2009 02:01
標題: DrEaM❤ 招人

新會

DrEaM❤

特別消息  DrEaM❤色神被盜號了...如發現此號在遊戲中使用外掛...請馬上在此說明
              之前有比此號用外掛打ge...我在此道歉...但不是我用的...

入會條件 : 1. 有品  2. 技術普通或以上 3. 入左會要改到名

入會方法 : 打贏會長(即係DrEaM❤色神 .. `S!U__*夜月)..友情客串(✄CLAn`天誡 .. 沙魚)

入會時間 : 每天下午3點至晚上10點  可以係遊戲到密我/加我 或者密天誡

改名規格: DrEaM❤xx        
                xx係你想要GE名
------------------我係分隔線-----------------------

會長 : DrEaM❤色神
副會 : `S!U__*夜月 .. DrEaM❤鍾
客串VIP : 沙魚
VIP : 乂檸檬水 .. ❤偽x小夜♪
         k!SmeTܜ碎 (有待更新)

高層人員 : DrEaM❤永 ..
會員 : SHING220(未改名) ..DrEaM❤影
         DrEaM❤櫻雪 .. 翼之行者(未改名)
         3e32re23er23(未改名) .. SpEcIaL`豆奶(未改名)
         不死身(未改名) .. 三小朗(未改名)
         DrEaM❤流星 .. bgfbf(未改名)
         DrEaM❤鬼眼 .. DrEaM❤千流(有待更新)
作者: 雨×Rain`]    時間: 27-8-2009 02:24
臭天佢入會呀-_-?
作者: S!u絕淚    時間: 27-8-2009 05:29
客串....有冇得收錢架先
幫其他會做測唔問過me先-__-!?
作者: FMK.    時間: 27-8-2009 09:31
o...要改名的
那沙魚無得玩了XD
作者: Oo沙膽oO    時間: 27-8-2009 21:24
我客串ok??
作者: 冥界色神    時間: 28-8-2009 20:13
沙膽...你係.???
遊戲名係what..
作者: Oo沙膽oO    時間: 29-8-2009 14:07
my name is 沙魚^^
作者: 冥界色神    時間: 30-8-2009 01:42
沙魚-0-
好呀..你可以幫手就最好la....
但我又驚搵左你幫手就冇人入到會- -
作者: RedOcean    時間: 30-8-2009 22:56
個個都打贏你
個會長位點坐-.-
作者: ~天宮紫月~    時間: 31-8-2009 08:16
代表黑心黎握握手;D
作者: 冥界色神    時間: 31-8-2009 14:04
9# RedOcean 唔係個個都打得win我..只係打到同我差唔多...真正可以打win我ge得幾個
作者: RedOcean    時間: 31-8-2009 16:01

我而家連玩左幾日戈d人都打唔贏
作者: ~天宮紫月~    時間: 31-8-2009 18:34
咩人???  我地黑心個d?
作者: 雨×Rain`]    時間: 1-9-2009 14:52
會長都因用外掛被封 有點離譜吧?
作者: 善仔Ss    時間: 1-9-2009 16:45
入會條件1 會長都達唔到 =[
作者: MI0`瑤-    時間: 1-9-2009 16:51
CrEaM`&DrEaM❤
同盟來的嗎=33=?!
作者: 雨×Rain`]    時間: 1-9-2009 17:49
仲入乜呀 會長都比人封
作者: RedOcean    時間: 1-9-2009 20:11
無計
個DrEaM❤咁搶眼=]=]
作者: 冥界色神    時間: 7-9-2009 18:21
14# 雨×Rain`] 唔好意思...你冇上gc論壇睇??我因為比人盜左號先比人封- -絕對唔關我事...我而家仲想知道邊Q個盜我號...
作者: 笠曳    時間: 12-9-2009 14:55
聽DREAM雞講  ...
你地D人話佢抄你個地個DREAM字啵

我想講我同雞用個dream做頭....
早過你地囉....
就算講抄  係你地抄我地
作者: 冥界色神    時間: 15-9-2009 10:49
20# 笠曳
唔該你睇清楚先好講野..
我地係DrEaM❤..而你地係DrEam...
雖然一樣串法..但唔係同一樣架...所以我冇抄你地lo...
作者: 笠曳    時間: 15-9-2009 16:26
唔該.....
你問清楚你d人  有無話過雞先~_~

如果無話過 我先唔會理你地班XX...

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2