樂古Nakuz

標題: 香港赤壁勁人榜(3-7-2009 更新) [打印本頁]

作者: pkgod    時間: 19-6-2009 11:12
標題: 香港赤壁勁人榜(3-7-2009 更新)

靚裝(10分)    指既係秘文
單打技術(10分)  唔洗講la...
團戰技術/價值(10分)  百變弓同落雨勁既,比較多分,除左殺人多,仲要進退得宜,引敵入陣  
符玉(10)         金百變10分 !!
其他野...名氣,稱號等等(10)    哭泣中既小孩聽到佢既大名都收聲唔敢喊既+分
total 50分

大愛       魏國
                  同子龍一樣,裝唔算神,不過技術好,而且好戰,唔小魔塚都曾經死過係佢手上
                    8+8+8+7++7=38
作者: 小幻仔    時間: 19-6-2009 11:15
wo~好勁耶~
作者: pkgod    時間: 19-6-2009 11:34
大家仲見到咩勁人,可以打出來等我加上去..
作者: 大鬼    時間: 19-6-2009 11:38
作者: 小幻仔    時間: 19-6-2009 11:54
見吾到喎...我吾係孫ser

要等合ser=   =
大鬼 發表於 19-6-2009 11:38

=============================================
大鬼~成日蝦我.........[[onion_50]] 咬你啦~[[onion_78]]
作者: kotoko1012    時間: 19-6-2009 12:09

子龍 : 大佬d裝真係好一般,通街都2乾2天架啦,佢係技術方面神左ja.....=...=""
星晴 : 嘿子都未玩熟戟,之前用鬼鬼玩閃戟,e+用星晴玩敏武戟,裝轉左太極混沌就神左,技術又要重新適應喇~.~
王翦 : 王生d裝已經唔算神啦,不過又係用技術搭夠,玩起上黎勁過好多狂人,好耐無同佢p過喇=3=
沙加 : 當年玄天太極10化骨,金人武官受佢一下神威應該都番得屋企,e+通街高暴抗,無以前咁惡喇,不過有名你叫戰神,技術就唔洗講啦.
龍小嵐 : 龍雀2乾天罡太極九轉混沌地煞....行過記得欣賞下佢d裝XD
燎原火 : 九轉百變弓,雖然大家係fd,不過評論都係要中肯d,唔計個9轉,其實都係普通1個百變弓^^"
龍k : 咪普通百變弓一個lo,同白戀人,花落,藍戰士,殘光果班10百變d裝唔差遠(太多百變人,唔知有無記錯喇),整左狂先啦,佢話下個月整架@.@
紫風 : 太極手,之前新年就稱得上神裝,e+好多人d裝都追得上喇....赤壁實在太多有錢人~.~""

未上榜既其實仲有好多個:
阿傑 : 隻揪王都無得上榜.....裝又係果d通街都係既金光雙乾,技術就真係好q勁喇.....=.=""
Roy : 之前玩玄天太極配文官裝,e+好似又轉番太極混沌,幾日無見過佢update唔到資料,肯定又同個索女老婆煲緊77啦XD
繁商 : 棍杖全7星,又係d例牌既金光鎖心雙乾雙天,d裝就唔係出眾架喇,不過應該係最勁既棍(我要超越既目標),好可惜係武官.....=.=
小豬 : 我諗以前玩過濮1既應該無人唔識佢....太極百變弓,同火一樣,唔計個太極,其實都係普通1個百變弓^^"
仲有好多,無記錯既話.....維大少,無悔就10落日...朱b,鬼鬼就10破玉...誓愛,泡泡茶就10百變....肯定仲有好多我唔識既.....
唔想逐個介紹喇,得閒行過就睇下佢地d裝啦.....=3=
作者: 恆    時間: 19-6-2009 12:24
呀傑K 最勁
作者: 大鬼    時間: 19-6-2009 12:38
作者: 問題一個    時間: 19-6-2009 13:21
不過第一果個態度實真係.............
作者: 問題少男    時間: 19-6-2009 13:58
沒有永遠的第一
就睇下佢幾時俾人拉落下...呵呵[[bao_31]]
作者: 問題一個    時間: 19-6-2009 14:10
沒有永遠的第一
就睇下佢幾時俾人拉落下...呵呵[]
問題少男 發表於 19-6-2009 13:58

無錯,同龍加沙一樣,之前第一,而家比人奪取左第一名
作者: kitlovekwai    時間: 19-6-2009 14:22
仲有奀皮仔..3乾單天..太極九轉...裝真你唔差..
+上佢係閃戟...相當強呀..
作者: sin12321    時間: 19-6-2009 17:43
等我來講下紫風咩裝
雙龍象雙天罡雙乾坤魔柯太極
頂級左了^^
作者: puikuen    時間: 19-6-2009 18:35

紫風幻影第一勁人?
我覺得阿傑k仲勁~
作者: desitiny    時間: 19-6-2009 18:41
大鬼  你哈我朋友 小幻仔
作者: iwillkou    時間: 19-6-2009 19:25
第9[[onion_69]]
睇黎我要努力d....\./[[onion_68]]
作者: 乞丐兒    時間: 19-6-2009 20:00
【紫風】 摩柯 龍象 就頂級神裝  哇@_@咁我地魔塚咪個個都係頂級神裝   咁日月 連云 係唔係中級祕文呀?_?
作者: chason1985    時間: 19-6-2009 20:00
喂喂~~~~你好呀~~~~
講真你呢個勁人榜呢我覺得無乜公信力囉~~~~
同埋一睇你就知你係蜀國d人黎~~~~

一 )你講呢班人事實上係真係全部都係勁人~但排名呢d野你係依乜野排出黎~?!
佢地係咪真係有單對單打完先排出黎先~

二)以我所知你話第一名紫風係神裝...我想話阿roy果粒魂係乜?!你將佢兩個d秘文補貼出黎俾大家睇下先啦~唔好話阿roy....燎原火同龍小嵐d秘文都勁過佢啦....咁叫神裝?!

三)唔好自己打幾隻字就諗住呃哂所有人~子龍ser果邊唔知唔代表孫ser呢邊d人係傻仔~

最後)我地我有興趣知你係蜀國邊個~講一講名啦~我係命不該絕呀~
唔係乜野勁人...但不嬲希果句講果句的~

各位...呢個勁人榜...睇完就算啦~唔駛信係真..哈哈
作者: pkgod    時間: 19-6-2009 20:43
多謝各位提供既意見
加入計分方法後..排名有所改變...
有其他意見or提名都歡迎提出
作者: ~天道總司~    時間: 19-6-2009 20:53

你個都好假JA紫風第一  講都冇人信啦你當前田慶次,白之戀人,龍小嵐個d唔儲在架[[mg_1_59]]
作者: chason1985    時間: 19-6-2009 21:05
你算吧啦好無~~~之前已經錯哂~而家仲錯~學人俾分
你D分點俾番黎~一定係專家評分...
但個專家一定係你囉~哈哈
問你係邊個你又唔答~一味扮專家排人地名次
節省少少啦刷鞋仔
作者: iwillkou    時間: 19-6-2009 21:07
=皿=...升得2名.......幾個都頂級神裝\./        y我得個神裝\./
作者: PIGlamlam    時間: 19-6-2009 21:08
第二位 o子龍o   神裝+單挑團戰技術勁  其實單挑未必夠龍乂沙加勁
我睇番你打分佢有10分單p既分數
但我睇番龍沙加既單p分數只有9分
咁.........即係點?
同埋你計錯左我個分\"/
第八位 小豬軟淋淋       吳國
                       頂級神裝+單挑技術勁 太極百變弓人見人怕!!
                    10+8+8+10+7=42 ← 43先o岩
作者: 晨昌首    時間: 19-6-2009 21:11
真是很好很強大啊
作者: chason1985    時間: 19-6-2009 21:12
我講我心目中個勁人榜俾你知啦~

第一名:命不該絕~~~因為係我自己
第二名:雪彤~~~因為佢揀左我做佢老公
第三名:龍崎~~~因為佢成日撩女仔~但例牌媾唔到女
第4名:ROY~~~因為佢係我其中一個愛人~~~
第5名:小豬軟琳琳~~~因為佢真名其實叫肥豬油淋淋
第6名之後唔排喇~~~入左同唔入無乜分別~哈哈
呢個係我既勁人榜!!!!!!!!!
作者: 羽鳳    時間: 19-6-2009 21:16
我講我心目中個勁人榜俾你知啦~

第一名:命不該絕~~~因為係我自己
第二名:雪彤~~~因為佢揀左我做佢老公
第三名:龍崎~~~因為佢成日撩女仔~但例牌媾唔到女
第4名:ROY~~~因為佢係我其中一個愛人~~~
第5名:小豬軟琳琳~~~ ...
chason1985 發表於 19-6-2009 21:12

咁我呢 ~ 命不該死
作者: chason1985    時間: 19-6-2009 21:18
27# 羽鳳 你唔駛入我勁人榜啦~你入小棍妖勁人榜就OK
@O@講完小棍妖...死...漏左佢-3-唔好話俾佢知
作者: 羽鳳    時間: 19-6-2009 21:33
27# 羽鳳  你唔駛入我勁人榜啦~你入小棍妖勁人榜就OK
@O@講完小棍妖...死...漏左佢-3-唔好話俾佢知
chason1985 發表於 19-6-2009 21:18

[[onion_68]]
作者: 乞丐兒    時間: 19-6-2009 21:50
成個赤壁根據唔可以話有個係第一    除非你真係全赤壁d人  one on one 打過 否則你呢個專家評d分根本就不可信~~~
作者: 非妃    時間: 19-6-2009 22:31
[[onion_17]]睇下邊十個先。
作者: warcaft0147    時間: 19-6-2009 22:35
asdasddsdas
作者: qq369900321    時間: 19-6-2009 22:40
CCCCCCCCCCCCCCCCC
作者: FANNY    時間: 19-6-2009 22:41
咁第1係邊個呀[[onion_57]]
作者: =龍崎=    時間: 19-6-2009 22:43
我想睇=3=
作者: 燊乂    時間: 19-6-2009 22:56
想睇想睇
作者: 無名方士    時間: 19-6-2009 22:58
A_A逼人回覆先有得睇- -之前都潛水 咁唯有回覆
作者: iwillkou    時間: 19-6-2009 23:07
SEE@@"[[onion_55]]
作者: lunsiunan    時間: 19-6-2009 23:09
><"........
作者: 0eric12480    時間: 19-6-2009 23:11
SEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: bbq123321    時間: 19-6-2009 23:15
作者: iwillkou    時間: 19-6-2009 23:20
OH NO[[onion_46]]
作者: Roaxs    時間: 19-6-2009 23:33
有咩好睇
作者: 小寒囧    時間: 19-6-2009 23:47
路過...只係想問閤下用咩準則評分
作者: Roaxs    時間: 19-6-2009 23:50
你d評分 笑死人咩 亂咁比分

第一位 紫風幻影   蜀國  
單打技術(10分)  武德壇冠軍!! 10分 用戟開連舞係人都識 咁又比10分 難道你係佢fans ?
團戰技術/價值(10分)  紫雨風暴!! 10分 佢d冰雨打人痛咩 唔覺 殺人多咩唔覺  死最快就有佢份

第三位 龍乂沙加   蜀國 神裝+單挑技術勁 人稱戰神!!
講到佢咁勁 但就比乜都9分 好唔pro  
係人都知金沙冰雨團戰最勁 9分?
用槍打嬴咁多人 技術超班 9分?   
名氣都話邊個唔識金沙但又係比9分 ?  加加埋埋 你似9下9下亂比
你返去派膠啦
作者: FKST    時間: 19-6-2009 23:51
[[bao_50]]邊個第1咁勁丫
作者: =龍崎=    時間: 19-6-2009 23:53

王剪都唔夠我打= =排第4囉
o燎原火o把機關槍都唔夠我高攻...佢8分..我7分囉
武德壇冠軍!!搾住把戟連舞技術就有10分囉
作者: PinK#    時間: 20-6-2009 00:00
睇睇@.@.~~~~~~~~~~~~
作者: PinK#    時間: 20-6-2009 00:13
藍戰士 無份上有冇搞錯-_-"

論裝一樣都有雙天雙乾 百變

論技術我唔信會比而家榜上有名既人差
作者: 銀鈴    時間: 20-6-2009 00:16
我想睇wor
作者: xyvs    時間: 20-6-2009 00:22
睇下先@@
作者: 小鷺    時間: 20-6-2009 00:38
LZ真是亂來...
作者: fd4587    時間: 20-6-2009 00:48
@@seesee
cc
作者: sin12321    時間: 20-6-2009 00:55

好簡單je
得1個團會話紫風最勁^^
會係咩團呢

呢個宣傳唔錯:lol
作者: waiiiv3v    時間: 20-6-2009 00:58
O_O睇下有邊幾個
作者: 777爆龍    時間: 20-6-2009 01:23
thx a lot我睇下先
作者: no281091    時間: 20-6-2009 01:35
CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC下先
作者: waiwai282    時間: 20-6-2009 01:39
= = @@@@@@@@@
作者: 1cmlong    時間: 20-6-2009 01:53
偷看        
作者: 花落無聲    時間: 20-6-2009 02:16
我都嚟吸吓先[[bao_30]]
作者: uncle13    時間: 20-6-2009 02:48
睇下邊個~~
作者: fung0802    時間: 20-6-2009 03:23
睇下先~
作者: 戀愛仔仔    時間: 20-6-2009 10:08
一班垃圾..你地所謂既勁人,你知佢真係技術勁咩?只不過係裝好少少~十個人有一半都係戟..頂裝秘文開住個連舞叫勁?十粒百變渣住支 弓 又叫勁?樓主你收得皮la
作者: 啊汐    時間: 20-6-2009 10:34

一啲都唔中肯囉 我想講個排行榜
寫明係你自己覺得勁既排行榜 THZ 唔係成個赤壁既人都咁認為GA

樓主你返歸啦 強烈要求刪POST添啊
亂九咁作
作者: sin12321    時間: 20-6-2009 12:14
沙加同紫風冰雨最大分別係
沙加10金字落日屬 5土寶+結婚金寶 爆都爆死你 又太極又開山 肩用金光
紫風唔係化骨就連環紫屬 用金係寶物 雙龍象 用附傷冰雨死人?
咩呢2個人冰雨有得比咩?
作者: leon0519    時間: 20-6-2009 12:44
全金人又點...雙天罡又點...技術好又點...打得交比人圍一圍...神都死...玩好自己算把啦-_-
作者: YEE`    時間: 20-6-2009 13:02
雖然你好有心機=.=
但我覺得呢個POST好無謂[[onion_77]]
作者: 緋雪千夜。》    時間: 20-6-2009 13:38
紫 風 同 沙 加 都 神 啦 @o@ ,,,
打 濮 1 ,,, 小 豬 就 玩 曬 = = """ ,,, 殺 100 人 =口= ""
沙 加 好 似 有 3 個 狂 wo ,,, 點 會 得 9 分 既 -,- ???
作者: 小寒囧    時間: 20-6-2009 19:03
回後才能睇=多人回=盡量洗走D負面意見=有"公信力" 樓主好野~!!!!
作者: 闇無影    時間: 20-6-2009 19:04
只可以講個人睇法~~
作者: 手乂臂    時間: 20-6-2009 19:14
唔知做咩好,佢地勁到唔知點講好~
作者: 小愛ㄨ    時間: 20-6-2009 19:20
作者: kk1388    時間: 20-6-2009 19:52
1# pkgod
作者: yIn紫天    時間: 20-6-2009 19:56
真係煩,,要回- -
作者: eighte68    時間: 20-6-2009 20:08
[[bao_29]]
作者: iwillkou    時間: 20-6-2009 20:09
算啦=.=好多野係樓主覺得JA=.="[[onion_15]]
作者: kayacat    時間: 20-6-2009 20:18
睇睇!!!!
作者: chiu0426    時間: 20-6-2009 21:09
睇下先,,,,,,,
作者: kubo    時間: 20-6-2009 21:11
來回post看post- -
作者: 大懶豬    時間: 20-6-2009 21:14
cccccccccccc
作者: fatdog2004    時間: 20-6-2009 22:05
see see see see
作者: jonaboys    時間: 20-6-2009 22:16
睇睇先~~~~~~
作者: eggo1986    時間: 20-6-2009 22:28
睇下先~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: ~小鈴怡~    時間: 20-6-2009 23:50
睇睇先~~~@@~~~!
作者: 諸葛謹    時間: 20-6-2009 23:59
睇下啦\-0-""""""
作者: fei3108    時間: 21-6-2009 00:05
要回先睇丁%__-|
作者: [H]gn00307576    時間: 21-6-2009 00:10
冇玩好耐~~以前曾比大愛技術性SM~一入來個POST見到佢個大名就覺得實至名歸~~
作者: zhangguoxuan    時間: 21-6-2009 00:20
點解冇我個名
作者: fei3108    時間: 21-6-2009 00:21
個榜本身就有問題.

1)靚裝(10分)<---應該說是秘文吧..可說是公認的事.
2)單打技術(10分)<---是樓主自己打過嗎??沒打過就說..難到就只是樓主主觀10分?.
3)團戰技術/價值(10分)<---可說是行軍?還是一打多?
4)符玉(10)<--跟裝備差不多吧....又開10分..而且點解百變就10分?不是應該連同職業計算嗎??
5)其他野...名氣,稱號等等(10)<----主觀分.  

仲要畀分果時,好多都係樓主自己既主觀分
可以唔記得都畀分...囧

1同4是同類
2同3係戰力值
5係主觀

畀分果時係咪應該分開值

1~4(個人分)+5(主觀分)=總分

咁樣先畀人見到個人 真真正正既分(只說此帖)
作者: 死仔龍    時間: 21-6-2009 01:12
thx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: mayyau    時間: 21-6-2009 01:17
咩黎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: kwokdicky    時間: 21-6-2009 01:20
THX^_^^^^^
作者: 韓少    時間: 21-6-2009 02:01
睇睇先...
作者: bestso88    時間: 21-6-2009 02:25
有咩睇?[[onion_17]]
作者: APEO1124    時間: 21-6-2009 02:26
睇一睇~欣賞下先~THX
作者: 769394    時間: 21-6-2009 03:07
................??
作者: rocky2628    時間: 21-6-2009 11:21
比我睇下好喎-_-
作者: hehengai    時間: 21-6-2009 12:33
好似好正
作者: kitkitwin    時間: 21-6-2009 12:54
D裝真係幾勁~
作者: 風云決    時間: 21-6-2009 13:20
[[onion_78]] [[onion_48]]
作者: SHAN89    時間: 21-6-2009 14:54
= =???????????????????????????

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2