樂古Nakuz

標題: 《DNF》CCB內測報到區 [打印本頁]

作者: 小雲    時間: 2-6-2009 14:33
標題: 《DNF》CCB內測報到區
看來大家都已拿到CCB的帳號吧

已經準備好迎接明天內測的來臨嗎?

但是正煩著找戰友的時候...

來這裡就可以了

這個報到區提供你找戰友的地方

那明天就可以組著戰友一起衝關了!!

請跟報名表格填寫:

~~~~~~~~~我是一條分隔線~~~~~~~~~~~~
遊戲名:
EMAIL(方便給人們聯絡):
職業:
留下的說話:

報到後可以獲+5樂點
作者: アルカード    時間: 2-6-2009 14:41

遊戲名: 大闇黑天 / アルカード
e_mail:  唔方便a__a  要加就加呢個group311203@msnzone.cn
職業: 阿修羅 / 狂戰士
留下的話: 唔想入到game無朋友就加群啦@__@
作者: tattat12    時間: 2-6-2009 14:43
遊戲名:笨笨
EMAIL(方便給人們聯絡):tattaki@hotmail.com
職業:散打
留下的說話:
新人..歡迎一齊升
作者: 幻想廢人    時間: 2-6-2009 14:43
竟然做唔到第1個......

遊戲名:幻想廢人
EMAIL(方便給人們聯絡):group311203@msnzone.cn 搵我就加呢個群啦a_a
職業:元素....掛
留下的說話:顧名思義我好廢a_a誠招隊友帶下我升
作者: -.-'''    時間: 2-6-2009 14:46

遊戲名:阿特洛玻絲/HK-MP5
e_mail: 唔方便a__a  要加就加呢個group311203@msnzone.cn
職業: 鬥氣師(好.....差勁/機械
作者: darrenlam81    時間: 2-6-2009 15:37
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
/_\
作者: Kaze''    時間: 2-6-2009 15:48
看來大家都已拿到CCB的帳號吧

已經準備好迎接明天內測的來臨嗎?

但是正煩著找戰友的時候...

來這裡就可以了

這個報到區提供你找戰友的地方

那明天就可以組著戰友一起衝關了!!

請跟報名表格填寫:

遊戲名:封測達人
EMAIL(方便給人們聯絡):唔方便....
職業:GUNNER
留下的說話:無言....
作者: olewiso    時間: 2-6-2009 15:53
遊戲名: Lewiz
Email: lewiz11110100@hotmail.com
職業:街霸4
留下的說話:希望台版別lag啊啊啊
作者: au012345    時間: 2-6-2009 16:46
遊戲名:小柑桔
EMAIL(方便給人們聯絡):auchunhang@hotmail.com
職業:元素/狂劍
留下的說話:小新手一名._.哈!
作者: kenkenmy    時間: 2-6-2009 16:55
遊戲名:五味豆
EMAIL(方便給人們聯絡):kencheung_012@hotmail.com
職業:重火器
留下的說話:5知會5會組隊打個時都係lag呢-v-之前日服都幾乎係自己沖-_-
作者: a0209456    時間: 2-6-2009 18:32

遊戲名:邦Bong
EMAIL(方便給人們聯絡):kanwaibong@hotmail.com
職業:白手(劍魂)
留下的說話:我未玩過e隻game..之前怕玩日版/大6版會lag =v=
作者: lovemethz    時間: 2-6-2009 18:45
遊戲名:(唔講得)以免給人先改ID
EMAIL(方便給人們聯絡):smallsak@hotmail.com
職業:暗殺者
留下的說話:
希望電腦玩到!_!
作者: xq378316451    時間: 2-6-2009 19:16

遊戲名:我不是小強
EMAIL:83398355@qq.com
職業:聖騎士
留下的說話:最愛的職業,沒有之一
作者: cailir    時間: 2-6-2009 21:22

遊戲名:守夜
EMAIL(方便給人們聯絡):cai.lir@hotmail.com
職業:白手
留下的說話:
希望能同大家一起開荒
作者: a1b200200    時間: 2-6-2009 21:31
遊戲名:純情小火雞
EMAIL(方便給人們聯絡):daledale19930626@yahoo.com,hk
職業:狂戰/武闘
留下的說話:大家好,,有時間一齊玩啦!
作者: canqingkiss    時間: 2-6-2009 21:50
遊戲名:蒂娜
EMAIL(方便給人們聯絡):138995589@qq.com
職業:柔道
留下的說話:祝这里的每一个人天天出粉
作者: 艾石石    時間: 2-6-2009 23:07
遊戲名:艾石石
職業:戰法
留下的說話:千祈唔好玩戰法 戰法好屎
e_mail: 唔方便a__a  要加就加呢個group311203@msnzone.cn
作者: tamtamex    時間: 2-6-2009 23:38
哈哈  終於ccb喇    國服我終於認夠你喇  吼!!!  永別喇
我對國服既不滿有兩隻中指加埋咁長-..-   如今終於有台版 點可以唔玩
同埋係韓服都自閉左好耐下   再咁樣落去我遲早滿腦字圈圈文-口-"
中文版我黎喇(狂奔
~~~~~~~~~偶是一條神奇的分隔線~~~~~~~~~~~~
遊戲名:傳說中的十四!?(到時先算啦-口-"
EMAIL(方便給人們聯絡):Laulungma@yahoo.com.hk
職業:鬼泣/街霸
留下的說話:小弟玩左咁耐dnf都係咁廢就是了-﹏-   我就係傳說中既無技術玩家
日版同韓版既單刷生涯再見了~    今次打死都狂組隊  享受下累隊友的生活(誤
真係等都等到發毛lu   咁多個版就係歐美版未玩過~    望就望唔lag   臭橙永久高級時裝唔昆水(進入妄想狀態
最後大家向各位多多指教   請大家call me 十四~..~
作者: kenkenmy    時間: 2-6-2009 23:42
哈哈  終於ccb喇    國服我終於認夠你喇  吼!!!  永別喇
我對國服既不滿有兩隻中指加埋咁長-..-   如今終於有台版 點可以唔玩
同埋係韓服都自閉左好耐下   再咁樣落去我遲早滿腦字圈圈文-口-"
中文版我黎喇(狂奔
~~~ ...
tamtamex 發表於 2-6-2009 23:38

好內都無同你講過野la~~仲記得個時係呢度成日問你野嗎!?
之前玩日版升到4x lv自己打打5到落去就無玩了
今次港台可以一齊打la-v-
作者: aranis    時間: 2-6-2009 23:46
遊戲名:調皮de年糕
EMAIL(方便給人們聯絡):aranis3@hotmail.com
職業:藍拳聖使
留下的說話:祈禱不要LAG。。
作者: alinysaber    時間: 3-6-2009 00:34
遊戲名:血舞之風
職業:武闘
e_mail: 314604745@qq.com
留下的說話:期望能像日版那樣和諧,玩著高興
作者: kunckles    時間: 3-6-2009 02:16
遊戲名:天上天下鬼霸
EMAIL(方便給人們聯絡):hogahai@hotmail.com
職業:修羅/劍魂
留下的說話:E家係咪無得DL主程式? 我搵唔到既....
作者: a262678828    時間: 3-6-2009 02:40
遊戲名:芒果
EMAIL(方便給人們聯絡):262678828@qq.com
留下的說話:遊戲你的遊戲,不要被遊戲所遊戲。
作者: [H]hkforhk    時間: 3-6-2009 10:33
遊戲名:膠少陣
EMAIL(方便給人們聯絡):Kc_isaac@hotmail.com
職業:魔彈/散打(哈哈 魔彈玩完又玩 你唔悶架咩)
留下的說話:冇呀 不過最近要考試-,-都唔知玩到幾耐!ob個時玩就應該得 同埋一個玩左好耐既fd!可恨 日版差5lv上覺醒
作者: hsizkin    時間: 3-6-2009 11:08

遊戲名:哈吉
EMAIL(方便給人們聯絡):sizkin@gmail.com
職業:雙修驅魔 / 藍拳
留下的說話:新手一名,多多關照
作者: recallname    時間: 3-6-2009 12:37
遊戲名:或許Lucky
EMAIL:lcs0612@126.com
職業:槍吧
留下的說話:我要變最強~
作者: zhangtao1020    時間: 3-6-2009 12:46
遊戲名:狂神
EMAIL(方便給人們聯絡):zhangtao1020@tom.com
職業:狂戰
留下的說話:歡迎一齊升
作者: a7570989    時間: 3-6-2009 12:50
遊戲名: 我好毒
Email: 370583397@qq.com
職業:街霸
留下的說話:我要做強人
作者: zx06118    時間: 3-6-2009 13:29
遊戲名Ai.DonG's
職業:彈藥
留下說的話:在競拍的號 去那領
作者: dark61568    時間: 3-6-2009 13:41
遊戲名:夜風
EMAIL(方便給人們聯絡):510683028@qq.com
職業:機械或者漫遊
留下的說話:大家一齊玩啦
作者: yindijia    時間: 3-6-2009 13:50
遊戲名:像風樣的男人
EMAIL(方便給人們聯絡):yindijia@163.com
職業:藍拳
留下的說話:大家一起玩遊戲才是最開心的
作者: 小月-3-    時間: 25-6-2009 14:24
遊戲名:殤月/嵐小月 之類之類的
E-Mail:反正沒人加打出來沒啥用
職業:魔彈/鬼泣/白手/氣功/區魔/藍拳/散打/漫遊/毒王 掛
留下的說話:樓上的名字是風震嗎x]]]
      大家得閑組升吶
作者: 牙月XD    時間: 25-6-2009 19:58
遊戲名:小偉
EMAIL(方便給人們聯絡):siuwai225@live.hk
職業:街霸
留下的說話:吾多識玩..
作者: 鬼葬    時間: 26-6-2009 03:55

遊戲名:鬼葬/里克/馬鹿
職業:驅魔師大叔叔
留下的說話:希望玩得好開心認識到朋友仔
作者: a1b200200    時間: 26-6-2009 11:43
遊戲名:艾粒|靜靜雞
EMAIL(方便給人們聯絡):izak19930626@yahoo.com.hk
職業:女槍(有的話)\藍拳
留下的說話:有時間一齊玩啦~
作者: 凌閃    時間: 27-6-2009 10:36
WILD
email:keynes_lim@hotmail
作者: battlesunx    時間: 3-7-2009 10:18
※※※※※※我是一條華麗的分隔線い゜∀゜)つ※※※※※※
遊戲名:還沒想到
EMAIL(方便給人們聯絡):請在m群中尋覓我
留下的說話:7月7日隱身爆級! よろしくお願いします!
※※※※※※我是一條華麗的分隔線い゜∀゜)つ※※※※※※
作者: 梁家駿    時間: 7-7-2009 07:43
遊戲名:小哲乂   /   乂小哲乂
EMAIL(方便給人們聯絡):as123as1000@yahoo.com.hk
職業:大槍
留下的說話:誠招人一齊升a_a
作者: aka321    時間: 11-7-2009 12:53
遊戲名: ..... 可能係happy蘇仔/Chva星少  
EMAIL: 唔想比人知
職業:用劍既人
留下的說話:我...冇ccb 但是我有比錢買ac = =

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2