樂古Nakuz

標題: 武林群俠傳2 [打印本頁]

作者: 陳成    時間: 14-11-2008 18:22
標題: 武林群俠傳2
11月17日出武林群俠傳2..唉--
http://502.catv.net/index.asp
作者: 陳成    時間: 14-11-2008 18:38
標題: !@!
你地會唔會玩2唔玩1牙...我會玩2!@!
作者: 乂雪吹風    時間: 14-11-2008 20:19
小,開落去咪又係同武林一樣!
作者: 陳成    時間: 14-11-2008 20:35
標題: 唔同
果到講左多左好多野
作者: ah誠乂    時間: 15-11-2008 09:27
一出新就轉..遲d出3咪又轉
作者: 陳成    時間: 15-11-2008 10:18
標題: 唔會
佢果到講明...出2係整反好武林一d野...出左唔會左出新..果到有講.......武林群俠傳 a/c過60lv d人可以係2拿到唔知咩..去網睇啦
作者: homkenchan    時間: 15-11-2008 10:39
我會玩武林群俠傳2 我轉理e次唔會左轉{果到講左出左武林群俠傳2 唔會左出新{武林群俠傳3
作者: 〥逆天`而行′    時間: 15-11-2008 11:12
如果時間允許, 我會選擇玩

因為武林而家實在太多外掛. 實現左網龍既特色

再者, 佢都話左改左d(武林1)既錯誤, 放長雙眼睇睇都無妨
作者: 陳成    時間: 15-11-2008 11:21
佢出理2唔會出新啦/////
作者: ah誠乂    時間: 16-11-2008 00:24
你又知..              .........
作者: 陳成    時間: 16-11-2008 10:13
果到有講.............上網睇啦
作者: 陳成    時間: 1-12-2008 20:22
標題: 唔好玩2 2=1..好on9
唔好玩武林群俠傳2
  武林群俠傳2 =武林群俠傳  ..好on9
佢話武林群俠傳2新出d野 武林群俠傳1 e+都有00--
信錯左佢--好on9  咩都同武林群俠傳1一樣--
武林群俠傳 2新出d野 武林群俠傳1都有
作者: 乂雪吹風    時間: 1-12-2008 20:24
標題: 回復 12# 的帖子
因為好似係大6版同我地台版唔同!大6版係有d野係冇ge!可能係改錯毒龍範技果d喇!其實同我地台版ge野一樣
作者: 陳成    時間: 2-12-2008 20:28
標題: !!
咁會唔會有2出???
作者: 霍仔    時間: 4-12-2008 19:34
因為要改武林一ga問題出武林二
難不成下次因為要改武林二ga問題出武林三
加上最大問題都不會是game的問題 是外掛的問題 改了又會係一隻玩唔長ga game 玩來做咩?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2