樂古Nakuz

標題: 掛豆掛到死埋@v@ [打印本頁]

作者: wai﹏。    時間: 9-11-2008 14:16
標題: 掛豆掛到死埋@v@
有兩個都係掛豆掛死[[bao_33]] [[bao_33]]
所以唔好睇小 豆 既力量[[bao_27]] [[bao_27]]

作者: charile    時間: 9-11-2008 15:27
嘩 打豆都可以打到死左 果d人都唔係人呀
作者: 風之古路羅亞    時間: 10-11-2008 22:08
試過用豆殺完 ,再係2村拉bee樹連殺到人地-1000面=]
作者: andy0000112    時間: 11-11-2008 19:24
原帖由 風之古路羅亞10-11-2008 22:08 發表
試過用豆殺完 ,再係2村拉bee樹連殺到人地-1000面=]

咁狗= = 今日留一線 他朝好相見呀- -
作者: 能樣    時間: 14-11-2008 06:50
==做咩要引死人 大家都係一樣打豆升[[bao_50]]
作者: ☆見習惡魔★    時間: 14-11-2008 12:37
勁...........
作者: 風之古路羅亞    時間: 14-11-2008 16:53
原帖由 andy0000112 於 11-11-2008 19:24 發表

咁狗= = 今日留一線 他朝好相見呀- -

感覺上佢唔知係我放既-v-

就算見到都好相見(啥

鬼叫佢掛龜係我豆場a_a  抵佢負一千面^^
作者: s20061119    時間: 20-11-2008 12:05
林克D豆對於55LV下都容易死,但豆場D豆都死,閣下好大可能無著3
作者: 風之古路羅亞    時間: 20-11-2008 18:15
話唔可以咁講,1秒扣1hp,一小時已經扣到3600hp了

而且可能係同搶場狗打完,中左出血技又唔知,之後1血返豆場.....
作者: 色仔    時間: 10-4-2009 13:14

而且可能係同搶場狗打完,中左出血技又唔知,之後1血返豆場.....
風之古路羅亞 發表於 20-11-2008 18:15

你呢個可能軒強左d=.= 冇咩可能打完會5回血番豆場
作者: 風之古路羅亞    時間: 10-4-2009 15:30
10# 色仔
我記得我有次同個火法打完中左灼傷

之後返豆場俾豆打左野.....

你都係度架-口-
作者: joeip1995    時間: 14-4-2009 20:51
引怪打人=.=未見過咁奸的人
作者: abc20057    時間: 15-4-2009 02:11
人地掛寵你可以用火戰招吸,吸完再彈,只要隻寵比d豆打中,隻豆彈走左,隻寵又會跟住走
作者: cit棋    時間: 2-7-2009 02:24
-.-但係連火戰都死 咩世界呢
作者: joyce147    時間: 9-7-2009 14:14
[[onion_11]]好高LV都死5係人
作者: labby1982    時間: 10-7-2009 21:23
勁= =[[bao_27]][[bao_27]]
作者: ckyanson    時間: 21-7-2009 23:50

而且可能係同搶場狗打完,中左出血技又唔知,之後1血返豆場.....[[onion_71]]
風之古路羅亞 發表於 20-11-2008 18:15

-.- 唔係呀 佢係紅hp 紅hp之後先死架 仲有呀 佢係行回來 但佢唔知紅hp咩
仲有3轉咒一定掛 唔係一下都回哂啦
作者: 心心月    時間: 14-11-2009 17:35
之前豆場好令令!!!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2