樂古Nakuz

標題: 擁有依利單雙刃的強人.... [打印本頁]

作者: 乂小希乂    時間: 14-1-2008 17:53
標題: 擁有依利單雙刃的強人....
記得美ser有一個賣有雙刃的賊仔ac的玩家.......開價1萬hkd...
------------------------------------------------------------------------------------------
唔知係咪舊聞....不過我都係第一次見呢個人係撤城出現~~當分享吧

server:雷鱗(my ser)

作者: 61087815    時間: 14-1-2008 18:10
原帖由 乂小希乂 於 14-1-2008 17:53 發表
記得美ser有一個賣有雙刃的賊仔ac的玩家.......開價1萬hkd...
------------------------------------------------------------------------------------------
唔知係咪舊聞....不過我都係第一次見呢個人係撤城出現 ...

我記得好似係7萬hkd

條友咁屈機既=.=''
作者: Monkey.D.Luffy    時間: 14-1-2008 20:30
Is't crazy!!

變態玩家,不過都係夜精拎最靚仔
作者: qq987654321    時間: 14-1-2008 21:33
係唔係改模組嫁0.0台服有人打到雙刀咁勁?
作者: 乂小希乂    時間: 14-1-2008 23:09
原帖由 qq987654321 於 14-1-2008 13:33 發表
係唔係改模組嫁0.0台服有人打到雙刀咁勁?

哈......我笑左....

上下armory check咪知law......

改模組...哈哈...
作者: dh    時間: 14-1-2008 23:26
原帖由 乂小希乂 於 14-1-2008 23:09 發表

哈......我笑左....

上下armory check咪知law......

改模組...哈哈...

查無此玩家
要不是他的雙刃遮了一個字,就是英雄榜又趴了(1s
(他的頭裝是伊力丹的眼罩吧?可以農黑暗神廟農到這地步還真的厲害....)
作者: bebe456    時間: 15-1-2008 00:01
是真的,巴x 已經証實台服第一位打到雙刃的是他  0.0"
作者: abc111    時間: 15-1-2008 11:10
我也好像見過..在打阿拉希時被一名lm盜普攻沒爆扣900幾..被暈到死..那把武器也是綠色的
作者: 乂小希乂    時間: 15-1-2008 12:36
原帖由 abc111 於 15-1-2008 03:10 發表
我也好像見過..在打阿拉希時被一名lm盜普攻沒爆扣900幾..被暈到死..那把武器也是綠色的

LM...?

....

....

上圖的是....不死族吧= =
作者: qq987654321    時間: 15-1-2008 13:02
嘩=.=真利害呢,,,http://tw.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=%E9%9B%B7%E9%B1%97&n=%E9%AA%A8%E6%84%9F%E7%BE%8E
不過我之前睇過美服一位戰士拎一把都好鬼勁...

作者: 乂小希乂    時間: 15-1-2008 14:12
x的....armory仲要死幾耐...
作者: qq987654321    時間: 15-1-2008 15:17
我冇事wor=.=你試下按重新整理
作者: dh    時間: 15-1-2008 21:39
巴哈有人報告說他現在出團都幾乎鐵定ot死的樣子= =a
作者: 大劍    時間: 15-1-2008 23:39
你打到呢2把野...都應該要好耐><"我都想要 呵呵
作者: qq987654321    時間: 17-1-2008 21:39
原帖由 dh 於 15-1-2008 21:39 發表
巴哈有人報告說他現在出團都幾乎鐵定ot死的樣子= =a

個果我都有睇....影埋佢出黎-.-好似好憎佢
畢竟咁早死少一個dps差好遠
作者: abc111    時間: 17-1-2008 22:14
原帖由 乂小希乂 於 15-1-2008 12:36 發表

LM...?

....

....

上圖的是....不死族吧= =

我話我見過有lm有個把野..冇話係上圖個個不死
作者: [S]哥倫比亞    時間: 18-1-2008 04:16
原帖由 大劍 於 15-1-2008 23:39 發表
你打到呢2把野...都應該要好耐>

沒~只是機率問題吧
你好運的話~第1次去打到1把,第2次去打埋果把

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2