樂古Nakuz

標題: 大家唔好買呢個ac 唔好貪平 [打印本頁]

作者: 呀森    時間: 26-8-2007 16:28
標題: 大家唔好買呢個ac 唔好貪平
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3067140&extra=page%3D1
大家見到啦 350點 133力刀=.=  

字太細既話click入去睇 xs.to黎  無毒
跟住我就係密佢扮同佢交易  其實我有個朋友俾佢昆左  暗殺弓手  所以我先要咁做

其中有一句佢話 如果電話 ac同埋13歲都係真既話  我就搵到佢
我唔想再有人俾佢呃到  我個fd暗殺弓手(亂名) 己經俾佢呃左350點  
27054541<---關於呢個賤人的家電  點解搵到  msn對話有解釋  大家認住佢啦

我知咁樣做冇用  我只係想幫大家唔好中佢計 同埋幫我個fd出番一口氣

作者: ♀MaRs戰神♂    時間: 26-8-2007 16:40
- - 好彩 , ,  我岩岩 add左他  
好彩睇左你個post
作者: 大陸新    時間: 26-8-2007 16:42
千其吾好收AC=.=
AC收左之後會覺得好冇心機玩
都系自己由低LV升起會好D
BUT我12月個陣-.-系樂古到同人換左AC番黎-.-1個月吾夠..比佢改埋密碼OLE
作者: 呀森    時間: 26-8-2007 16:46
原帖由 大陸新 於 26-8-2007 08:42 發表
千其吾好收AC=.=
BUT我12月個陣-.-系樂古到同人換左AC番黎-.-1個月吾夠..比佢改埋密碼OLE

買ac唔緊要  最緊要拎齊野   云起ac,pw  game ac pw 身份證

最緊要改e-mail
唔改既話佢實可以拎番個ac既所有野
作者: 大陸新    時間: 26-8-2007 16:59
標題: 回復 #4 呀森 的帖子
我就系拎埋身份證-.-
作者: *Yo”威∼*    時間: 26-8-2007 17:00
-.-"樓主幫左我地好多a____a"v
作者: 呀森    時間: 27-8-2007 22:07
原帖由 *Yo”威∼* 於 26-8-2007 09:00 發表
-.-"樓主幫左我地好多a____a"v

係既話就太好了@@
作者: jacky20007    時間: 27-8-2007 22:11
樓主貼好多圖wor.....
勁野wor....
咁大既騙子俾你玩謝左@@
作者: 軒少    時間: 27-8-2007 22:30
樓主真好波 我鐘意你既作風
但係你個fd 真係好唔醒目 350點 換133力刀 仲要齊莊 禁都信 = =
不過算啦 經一事長一智 下次記得唔好禁易信人
希望大家 交易果陣 都要睇清睇楚 諗清諗楚 廢事比人昆
e d禁既人  真係好多 所以大家要小心d  .
作者: 卍炎仔卍    時間: 28-8-2007 15:02
作者: 呀森    時間: 28-8-2007 15:24
原帖由 卍炎仔卍 於 28-8-2007 07:02 發表
同你講
你公開人地個電話
人地可以告你
小心D好@@

佢昆我朋友的350點  我未告佢  佢黎告我?
加上我寫   關於呢個賤人的家電
我冇話係佢的  加上佢係msn自認左個家電係假  so  我唔駛小心@@

作者: 卍炎仔卍    時間: 28-8-2007 21:09
作者: 呀森    時間: 29-8-2007 08:17
我朋友話算  唔好發大件事  當豪俾黑e

但佢又唔想乜都唔做就由得佢
作者: jacky20007    時間: 29-8-2007 10:52
原帖由 呀森 於 29-8-2007 08:17 發表

係我就打佢一獲啦......
咁鐘意昆人
作者: 陰間鬼王    時間: 29-8-2007 13:28
原帖由 大陸新 於 26-8-2007 16:42 發表
千其吾好收AC=.=

認同 就算1日 1lv (就算冇) 都係自己有成功感= =""

我之前買過個ac..力拳 買完冇心機升...賣哂d裝 開新帳玩= =""

而嫁再開過隻人 87lv了 ← 好正XD"

第一次自己升到咁高LV a_a
作者: 日常用品    時間: 29-8-2007 20:29
原帖由 呀森 於 29-8-2007 00:17 發表

等佢坐返3,5,7年先出黎呀麻...."""

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2