樂古Nakuz

標題: 分析格鬥部.. [打印本頁]

作者: kaka199210    時間: 16-5-2006 23:22
標題: 分析格鬥部..
小弟係RAN日子吾多 有乜錯都吾好話我- .-

我見最近咁多人講拳..希望可以幫到下你地啦..

講得好吾好都出句聲 等我知道下啵: )吾好只係睇吾回..不過都吾好吠-.- 吠埋d冇用既野我會忍吾住笑你-.- 要嘈既歡迎add 我msn 同我打字1 on 1 ...吾好影響樂古-.-

精拳:: 開頭其實幾難升..因為本身防低..同埋技能都係打1隻怪 (1-47lv技)...我吾係好建議d想升得快

既新手做..後期開始多大技..升lv快左..但係都係防低..冇好eq 吾係好建議做..仲頂到去13x既話...可

以雙修一擊..如果怕冇點學127技..我建議 你低lv 個陣見到d 重XX拳套(X正) 吾好掉..跟住再買7力介..

一擊225力可以升爆..姐系係加到去 206左右得架喇 有D聰明仔-_- 吾知有7力介同(正)拳E樣野..哂左

十幾點..咪要耐D先修得爆囉..到時可以話係127-146格鬥部中最屈機- -" 127技加爆一殺  打人冇P UP 都1200..(當然係+7拳)精打人吾會MISS..令到敏弓時時比精拳屈死..精拳87技/117技仲可以定人..可以cut左敏弓d連技..(但係如果人地有ec-_- 定吾到嚕..)147技因為吾係一下過..如果吾係..一定比力拳更強..

精拳好多技都係大技(後期)..可以話係清怪王..(本身高攻)

力拳:: 算係低lv單練個陣 格鬥部最快個個喇..到左5X開始因為可以同人組 吾洗單練..SO..我

都幾認同新手做力拳幾好的..但記得記得記得 力拳防都係好低..記住買多D水 如果吾係升得快 都冇

你扣得咁快..去到中期開始難升..如果你冇足夠既好EQ..

但係87LV 學左招大技..清怪快..吾洗怕既..

引小D怪囉..力拳清怪快咪得囉..自然會有人叫你同佢組..升到117 已經夠哂實力去P人..有+7拳 開一

擊..打人都好痛下...但係力拳到147先係王道..升到夠點學147技..可以全部點加哂體..到時敏弓合技都味必秒到你((冇p up))

力拳有集中 令到有得同敏弓打..e樣好重要..加上147一路加體都有1400hp左右..敏弓難秒你..147技+普通+7 拳 +一擊 都夠打1300-1400 左右 爆水強p絕對夠敏弓打..但如果有p up 你只可以o 住咀等佢秒你

相反你有p up 佢都會o住咀等你秒佢啦((好多cheap gag tim-_-)) 加力..本身會加攻加得最快..so..到

愈高lv 愈屈機..that"s y 咁多人話力拳最後係王道

敏拳:: 因為防/迴比其他兩樣都高..升lv比較上易..但係到好後期先有大技..我建議低lv個陣打d 高lv 過自

己既怪喇...如果吾係一定吾夠力拳升得快..升到去到商洞/停車場/b3 等等地方..你會感覺到做乜正服

仲有咁多人做敏拳..引怪吾加大防都輕鬆過力/精拳 加大防...但係清怪方面呢-_-...真系打死1招擊震波

去到127 多多招360度打怪既招喇..仲可以開始雙修..學一擊..睇番上面精拳個面有教點加點...本人134都修爆左一擊了-_-((我建議學埋集中..敏拳打人好易miss..比敏弓屈死))

有個+7拳套 +一擊出117技 都可以同力拳比較 但實際上仲係差小小的..但係防呢 =) 相差大大嚕...

不過吾好開心住..敏力拳既朋友們..你要知道-_-力拳可以修體..敏拳修左力修吾到體..that's why 到左147up 大部份人都轉力體拳..

但係如果仲想升高d既朋友們- .-做敏力拳真系吾錯的..最多加一擊清怪..加一擊都吾洗死- -"力拳吾好試

總結喇..力體拳係147後係隻秋王道...敏力拳係升lv王道....精拳我諗叫做清怪王掛- -"可能因為小弟冇乜玩精拳吾清楚
但係記住加點小心d -_- 吾好傻傻下 升爆哂..拳d技點好難搞的..有乜問題都可以sd短信比我..
小弟有乜錯都吾好話我- .-如果覺得我講得ok既..++分啦下..入精華都得架*o*

[ Last edited by kaka199210 on 2006-7-23 at 11:20 PM ]

[ 本帖最後由  於 2007-3-20 20:37 編輯 ]
作者: kaka199210    時間: 17-5-2006 10:43
- .-冇人回架...好辛苦打出泥架
作者: bcy796    時間: 17-5-2006 17:10
分析得好好呀,精拳清怪好過力拳同敏拳多多聲
不過敏拳1對1個陣cut招好勁,力拳同精拳都唔夠p
咁樣力拳有乜野勁??
精拳無論清怪同引怪都好過力拳,呢樣我想冇乜人唔會認同
作者: kaka199210    時間: 17-5-2006 17:27
Originally posted by bcy796 at 2006-5-17 17:10:
分析得好好呀,精拳清怪好過力拳同敏拳多多聲
不過敏拳1對1個陣cut招好勁,力拳同精拳都唔夠p
咁樣力拳有乜野勁??
精拳無論清怪同引怪都好過力拳,呢樣我想冇乜人唔會認同

你既PK 係指 普通pk 玩下吾會掉eq 個d ..

個d敏拳真系勁既...力拳可能味必夠打...

力拳係勁在 0Ser 同 組織戰 個D PK..兩樣吾同的..

力拳係0s pk勁係因為 高lv有點加體 吾易比人秒殺..

再加上佢d技能點吾似精拳/敏拳要修力學一擊 ..(吾加會低攻過力拳加一擊
力拳多左技能點 夠點升爆D技能 升爆左再比敏/精 高攻 高體..(下次hk update 有加hp 技)..

精拳清怪係比力拳勁 但係引怪e 方面其實可能力拳好d ...都係因為吾洗雙修..有點加體既關係..清怪勁 但係精拳147技可惜係打兩下..吾係一下...係0s 秒吾到人..相反 力拳147技打1下 再加上 一擊 .. 可以輕易秒人...係0s可以話係 頭一二勁既人..力拳正是勁在e樣..

到e加korea 都冇157/167 技..出左既話 精拳先會有機會取代力拳係0s 既位置 。
作者: tungtung2000    時間: 17-5-2006 17:48
分析得好好呀,+油啊
作者: bcy796    時間: 17-5-2006 19:30
Originally posted by kaka199210 at 2006-5-17 09:27:

你既PK 係指 普通pk 玩下吾會掉eq 個d ..

個d敏拳真系勁既...力拳可能味必夠打...

力拳係勁在 0Ser 同 組織戰 個D PK..兩樣吾同的..

力拳係0s pk勁係因為 高lv有點加體 吾易比人秒殺..

再加上佢 ...

thx你話我知^^
作者: s031072    時間: 17-5-2006 19:33
正到爆la∼我又想play回la∼
作者: kenpat    時間: 17-5-2006 19:50
唔係好同意..你的精拳...無錯精係防低...但係組o左人就唔同@@...玩精拳最好買定忘a...1~47技全加爆..接著d技全加爆...最後無技點先食a水..比較好升d...有人組你吸最好...總知57開始係出頭天...67開始唔錯表現...87可以和敏弓掃街...(敏弓要有果2招-人地跑的技)...97技我feel唔學比較好..但係想升lv快又有真錢的都可以升埋他...最後果幾招技一定要加爆...a水一定要食...因為我唔信你可以唔學d 前"至"技...你唔升27升lv一定慢到想哭..仲知精拳pk好強...比精劍仲要強..只係要頂到新手果幾十個lv唔係容易....精拳147可以去掃街..d人死都叫嘐媽都無用各位想殺人快d學個精拳玩啦....總知玩精拳的加油....有出頭天...
作者: 大陸新    時間: 17-5-2006 20:48
講得唔錯!...........基本上玩精既係玩曬!....但都要睇下抗精..........如果抗精屎既.....精拳=玩曬!
佢107lv以上技真係唔可以睇少....力腳...我覺得117同127招技失望左少少!..........敏拳唔洗講
=清怪高手!有一樣....要知既係敏拳最好係107轉精拳..因為107以後既技我唔係太欣賞...
總結:107後既精拳係同107以下既精拳兩會事!

(以上過人意見)有意可點但勿凸!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: kaka199210    時間: 17-5-2006 20:50
Originally posted by kenpat at 2006-5-17 19:50:
唔係好同意..你的精拳...無錯精係防低...但係組o左人就唔同@@...玩精拳最好買定忘a...1~47技全加爆..接著d技全加爆...最後無技點先食a水..比較好升d...有人組你吸最好...總知57開始係出頭天...67開始唔錯表現...8 ...

你去青3/私立 升下 精拳一身+7 加哂ec 既野 +埋大防 都係岩岩好320防咋(127lv)
岩岩好可以吾洗爆水升
冇一身加7 285..

仲有147精拳 即使升爆左一擊 147技打兩下 都只係一下打 700 ...
同埋147精拳技 仲要吾係好似敏弓三連箭咁快..係一下 一下咁去..
127技 只係打到1100-1200( 拎輕玄拳+8..thx 某人提供)..
仲要本身修完力冇得加體..小hp..
出到去比127up敏弓合技秒殺- -"..
我fd 153lv 精力拳..e加1200hp (著哂135lv + hp mp sp個套+7) 佢都話e加仲係比敏弓屈死- .-

仲有上面講到頭47lv技 加爆 真系好哂錢...a水吾平..(吾係個個會拎現金買點..) 仲有鐵頭攻 升爆 最低同最攻 既攻 只係50既距離..
但係低lv吾夠精升技..你升到master 個陣都可能學左27lv技..不如好好地 辛辛苦苦升到47 出校升..好過後期要辛辛苦苦搵錢去買a水啦...係咪先^^

精拳出頭天..等korea出157/167技 可以一下過...吾洗好似e加咁打2下..一定有前路既...不過157/167技出左先算啦..e加掃街都係 力拳 同 敏弓勁d..力拳147 打1300左右...敏弓合技 600+700都係1300 但係精拳 兩下加埋先1300 一下後人地都有時間食水..味有得秒人..127技都可能秒到既..
辛苦d囉..打1100-1200..加油吧 精拳既朋友們
作者: o0鬼魂0o    時間: 18-5-2006 09:27
分析得好好呀 ^^
作者: tsechishing02    時間: 20-5-2006 00:26
幾好呀..我都係玩力拳嫁
作者: bcy796    時間: 20-5-2006 01:12
Originally posted by 大陸新 at 2006-5-17 12:48:
講得唔錯!...........基本上玩精既係玩曬!....但都要睇下抗精..........如果抗精屎既.....精拳=玩曬!
佢107lv以上技真係唔可以睇少....力腳...我覺得117同127招技失望左少少!..........敏拳唔洗講
=清怪高手!有 ...

敏拳清怪好快咩,力拳好似仲快D玻
作者: felixtung    時間: 21-5-2006 23:12
分析得好好呀....多謝你^^
   我玩神田鳳凰ga
      得閒就密我做好友啦
                 名:拳霸乂一擊必殺

作者: kaka199210    時間: 23-5-2006 22:45
Originally posted by felixtung at 2006-5-21 23:12:
分析得好好呀....多謝你^^
   我玩神田鳳凰ga
      得閒就密我做好友啦
                 名:拳霸乂一擊必殺

...

我神田聖門-.-
真系吾明.\"""/.我分析得明明好過劍道個個 得20分
作者: yky2b01    時間: 23-5-2006 22:47
錯樓主你無被人扣分算好啦你連post嫁!!
作者: HARDHAND    時間: 23-5-2006 22:47
Originally posted by kaka199210 at 2006-5-23 22:45:

我神田聖門-.-
真系吾明.\"""/.我分析得明明好過劍道個個 得20分

因為你一開始無叫板主加分@@"
哈哈......
作者: kaka199210    時間: 23-5-2006 22:51
Originally posted by HARDHAND at 2006-5-23 22:47:

哈哈......

e加 加上去先HAHA
作者: 巴斯光年    時間: 23-5-2006 23:02
Originally posted by HARDHAND at 2006-5-23 22:47:

哈哈......

叫板主睇好啦.....加幾多分都係睇內容同比面....bao_19
作者: 20040220    時間: 23-5-2006 23:04
我唔同意敏拳廢既諗法
因為敏拳係任game第二高回既@o@
我個敏拳96回@o@
岩岩差敏弓既回小小咁多= =
而且你到後期都係等人地清
你就自己引算數架喇= =
如果敏拳引左仲要清埋既話
你要預定一筆$$買mp水= =
因為(迴避術)呢招一出 冇左大半mp= =
如果仲要清埋怪既話
次次升lv都要買成200~300支先夠用= =
作者: kaka199210    時間: 23-5-2006 23:05
Originally posted by 巴斯光年 at 2006-5-23 23:02:

叫板主睇好啦.....加幾多分都係睇內容同比面....bao_19

吾怪得啦 我埋面既話 加幾百分喇HAHAbao_32

Originally posted by 20040220 at 2006-5-23 23:04:
我唔同意敏拳廢既諗法
我個敏拳96回@o@
...

高迴so=.=? 都係比ec 一招107 減哂你d迴-.-
吾加 吾夠攻秒人
加左冇哂迴..-.-
冇攻都要清架-.-...
你係正服升 敏拳吾清怪都比人吊死-_-(b3 停車場個d我吾知..私立 中洞 我一吾清比人diu-.-)
你玩私服既話 可能真系吾洗清既- -" OR 你仲打緊b3個d
mp水 其實買小/中 吾係好需要預錢..我買幾10幾set 都係幾m..
迴避術升爆好似扣18mp咋啵- -" 我個陣14X都有6x mp啦 敏力拳(冇加過精 or 拎精介)
點會大半..

[ Last edited by kaka199210 on 2006-5-23 at 11:10 PM ]
作者: MODE    時間: 24-5-2006 12:35
Originally posted by 20040220 at 2006-5-23 15:04:
我唔同意敏拳廢既諗法
我個敏拳96回@o@
...

到左160之後 = =
敏拳係點都唔夠敏弓高迴避~
唔係話相差10~25
係相差80以上 = =
敏弓學爆160技
+晒所有ec野~
可以去到163迴避  = =
仲有引怪唔清怪 = =
一定被人插啦 = =
要引~個個都引得啦~
引住d怪跑黎跑去~
唔清 = = 組個齋引怪唔清既人黎做咩??

[ Last edited by MODE on 2006-5-24 at 04:41 AM ]
作者: 狂人    時間: 24-5-2006 13:40
正~~~~
多謝你既分析~
我唔駛盲中中咁玩~~^^
作者: 血海深仇乂黑鷹    時間: 24-5-2006 19:05
吾加 吾夠攻秒人
加左冇哂迴..-.-
你係正服升 敏拳吾清怪都比人吊死-_-(b3 停車場個d我 ... [/quote]

你係咪真係有個14x 拳手嫁~?敏力pw加狂加埋1擊 1野147起馬1800wor-0-~秒唔到人~?唔加狂都有1500啦~仲有呀~!迴避術加爆要成3x mp嫁worbao_31bao_31

[ Last edited by 血海深仇乂黑鷹 on 2006-5-24 at 11:10 AM ]
作者: kaka199210    時間: 25-5-2006 10:56
Originally posted by 血海深仇乂黑鷹 at 2006-5-24 19:05:
吾加 吾夠攻秒人
加左冇哂迴..-.-
你係正服升 敏拳吾清怪都比人吊死-_-(b3 停車場個d我 ...

你係咪真係有個14x 拳手嫁~?敏力pw加 ... [/quote]

哈哈 真係? 我冇14X 呀..岩岩151
敏拳pw 有1500 ? 我重琉璃+8 pw 一擊都係得1700 咁d人做咩要做力拳-0-?
咁你話佢有1500 做乜我見到拳皇f4 (十大) 拎琉璃+7 打我得1200- -pw 左bao_16
哇 咁你咪好勁
教下我玩先啦bao_32
作者: A﹏A    時間: 26-5-2006 16:17
Originally posted by kaka199210 at 2006-5-25 02:56:

你係咪真係有個14x 拳手嫁~?敏力pw加 ...

敏拳pw 有1500 ? 我重琉璃+8 pw 一擊都係得1700 咁d人做咩要做力拳-0-?
咁你話佢有1500 做乜我見到拳皇f4 (十大) 拎 ... [/quote]

下~?乜水叫 拳皇f4呀-0-?
敏拳 加曬pw果d冇1500~?唔好講笑啦~!琴日打會戰mit 1野太極打我成16xx wor~~
個拳皇f4打你1200~?咁只有兩個可能~ 1.佢廢到嘔 2.你吹緊水~!!!
作者: kaka199210    時間: 26-5-2006 23:21
Originally posted by A﹏A at 2006-5-26 16:17:

咁你話佢有1500 做乜我見到拳皇f4 (十大) 拎 ...

敏拳 加曬p ... [/quote]

拳皇f4都吾識-.-神田160 lv 敏力拳..一身+8 冇理由味見過..
160lv廢 我都想睇你有幾勁..泥打我..密hs2666
你咁勁泥打我囉-.- come on
秒吾到我 我吾笑- .-我都好小血..
打你1600 可能因為你低防-_- 仲有pw 吾係"加"的..一擊先係"加"
作者: 血海深仇乂黑鷹    時間: 27-5-2006 02:27
Originally posted by kaka199210 at 2006-5-26 15:21:

敏拳 加曬p ...

拳皇f4都吾識-.-神田160 lv 敏力拳..一身+8 冇理由味見過..
秒吾到我  ... [/quote]

你唔係呀~?神田~?神田咁少人玩,玩黎托呀~?轉高立同我隻揪囉~我企定比你打1分鐘~殺唔到我最多唔笑你~~come~on~baby~仲有呀~點解1擊係加 pw唔係加呢~?仲有呀小朋友~得果151係到廿文廿武~?
作者: kaka199210    時間: 27-5-2006 20:58
Originally posted by 血海深仇乂黑鷹 at 2006-5-27 02:27:

秒吾到我  ...

你唔係呀~?神田~?神田咁少人玩,玩黎托 ... [/quote]

神田叫小人玩- -? game書 都話 仲係神田多人過山崎 同 高立oic 如果小人玩@O@
你泥神田我都可以比你打夠三分鍾啦 哈哈
仲有 我一路分析緊1-147lv 既野  我151 冇廿文廿武 分析都廿文廿武囉 你吾係連分析同哂命都分吾到掛..聰明仔..
我次次打幾行字 你打個幾隻字- .-吾係牙化...小朋友..你"吹"到咁勁...吾通高lv過我既16x 都吾識打字?哈哈..吾會係手寫掛 @ooooo@ 先進野泥架啵
算 我吾笑你
你都係算吧啦 嘈吾完的 吾好係我面前扮勁 呃post..
作者: 血海深仇乂黑鷹    時間: 12-6-2006 21:07
Originally posted by kaka199210 at 2006-5-27 12:58:

你唔係呀~?神田~?神田咁少人玩,玩黎托 ...

神田叫小人玩- -? game書 都話 仲係神田多人過山崎 同 高立oic 如果小人玩@O@
仲有 我一路分 ... [/quote]

下~?小朋友 你明係到曬緊命wor~我好廢嫁咋~_~不過高你10lv左右啦0.0仲有呀!勁唔洗扮嫁!我係勁就勁~唔似得你咁0.0就算點扮都唔會勁bao_19bao_19呢句係契哥dup你o既bao_30bao_30
作者: 血海深仇乂黑鷹    時間: 12-6-2006 21:08
仲有呀小朋友~~~~~~~~~你未答我點解pw唔係加呀 唔好扯開話題啦小DeeDee
作者: kaka199210    時間: 12-6-2006 22:56
pw 係開的-.- 你吾係開p up相? 加架咩 加係咩 加一擊加迴-.-你味明呀大哥哥
我扯開-.-? 我吾想魚你咋傻西-.- 加p up  聽都味聽過
仲有你一路講緊p up-.-  咩pw? pw....password 咩-.-大哥哥
吾好引我笑啦傻仔-.-...pw...
password都吾會係加啦下化-.-password係打既  打字個打呀聰明仔-.-明味呀 智商高
話題都味清楚叫我吾好扯開話題囉傻仔-.-你知道個話題係咩味呀下下下-.-
我次次打幾百字回你打幾隻字當回左我牙-.-?
字都味識打學人扮高lv牙-.-? 我怕你真系手寫haha
下次吾好pw喇 記得power up 係p up  haha 吾笑你 你仲想嘈既可以回下我架
haha 魚下你都好 我開頭吾串你 -.-吾好當我流先得架..我都吾想笑你開頭
見你嘈得咁開心都係博我認真打字姐-.-
算啦-.-吾打咁多 吾想你回吾哂
你手寫慢d 我知既^^加油寫吧haha
作者: A﹏A    時間: 13-6-2006 00:07
我問你點解呀!你文盲唔識字嫁~?低低能能咁 打咁多隻字有乜用? 打埋曬d無謂既野 成個傻仔咁0.0~so 7.7~~
作者: 血海深仇乂黑鷹    時間: 13-6-2006 00:28
你連pw係乜野都唔知~?係power up簡稱pw!你少見識唔識我唔怪你 高你10級 就係 169@@?
你151 我話 "高成10級" 我160 ja  仲有呀仲有呀!
      高立校園 神田校園 山崎校園
MITSUBISHI 阿車 hauhau
曼聯 金隻 卡仔
傲穹蒼 一謙少一 神龍流星
紅狼 打我吧 一希望一
南帝 卓爺 Hei熙
江湖仇一刀了 飯煲Ex 暗月
可以啜你嗎 KEVINki 醉拳。豪鬼
馮少 波比我流 唐白虎
靖月 RUNX 鬼影
少稀 長勝莊主 極*核瑞

你搵拳皇f4個 名比我睇好冇@@?連人地係咪10大都唔知就係到吠住曬0.0 ho 7 ar><
作者: 血海深仇乂黑鷹    時間: 13-6-2006 00:32
傻又點會西呀~?傻就傻西就西 仲有呀!你明唔明白西係乜野呀?西係1個方向 你連咁簡單既野都唔知~? ho 7 ar!!     p up?照你咁講 p up 咪姐係put up?  傻仔0.0~~~ 仲有悿呀~我唔識打字@@? 你打d錯字百出仲話我唔識打字@@? 你有病@@?傻仔^____^ 係唔 唔係吾 呀    仲好意思話人唔識打字笑q死我咩>< 仲有呀 高lv唔洗扮嫁! 好似你咁低lv扮極都唔會高嫁啦小朋友 !! 呢點最重要! 你回1次有幾百隻字? 吹水dog dog   無三不成幾呀 叻仔><
作者: bcy796    時間: 13-6-2006 12:30
Originally posted by kaka199210 at 2006-5-27 20:58:

你唔係呀~?神田~?神田咁少人玩,玩黎托 ...

仲有 我一路分 ... [/quote]
game書講乜你就信乜呀,game書話敏劍最低防,力拳最高防你信唔信呀
作者: kaka199210    時間: 16-6-2006 20:50
Originally posted by 血海深仇乂黑鷹 at 2006-6-13 00:32:
傻又點會西呀~?傻就傻西就西 仲有呀!你明唔明白西係乜野呀?西係1個方向 你連咁簡單既野都唔知~? ho 7 ar!!     p up?照你咁講 p up 咪姐係put up?  傻仔0.0~~~ 仲有悿呀~我唔識打字@@? 你打d錯字百出仲話我唔識打 ...

錯字百出-.-你搵到過十過錯字 我咪傻仔囉-.-快D搵啦 哈哈
狗吠吾識打個狗字-.-? 我教你..你吾識打可以copy我架
仲有-.-我e加159lv 高十級吾係169 係160-    -? 159+10= 160? 你d maths 都幾勁
我話拳皇f4 上"過" 姐-.-吾好意思 e加佢第三手 第三手吾升都冇計
仲有power 既簡寫先係pw    p up 絕對係power up 你係個up 字點搵個w 字出泥
吾好捉字喇~~
ho 7 ar <--e句我都吾想捉你吾識打定係咩 快d查倉頡字典啦你 我真系怕你7到吾識打 好水木6 呀 e三隻字
其他你吾識打 可以吾打架啵 我都吾會笑你傻仔既

Originally posted by bcy796 at 2006-6-13 12:30:
game書講乜你就信乜呀,game書話敏劍最低 ...

你搵到一本game書話敏劍最低防 力拳最高防
我咪信啦 scan上泥比大家睇下囉 你講到咁勁*o*吾好好似上一個post咁扯開話題喇thx哂
作者: kk728805    時間: 16-6-2006 22:25
作者: kenpat    時間: 17-6-2006 11:28
..........唔好忘記....精拳有彈指...精拳去掃街最好組一個燸劍和埋敏弓..一開波精拳先彈指...走埋去147..接著無空波(幾lv忘記o左 =...,,出完147之前彈指暈人的time已完so出無空...)..敏弓係精拳出147果時就出果2招-人跑speed的招...咁人地暈完之後想走都好難...精劍主要係幫精拳殺第2d人...當然啦..呢個只係我自己玩果時殺人掃街的方法...可能有第2d方法...@@....ps:我玩korea板
作者: Dennis亮    時間: 11-9-2006 22:20
敏拳真系勁
我係敏拳=.=

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2