打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] 好耐mo玩SD......

最近愛上F91.表示玩舊機無難道!是樓主問題?
回復 支持 反對

你可以儲G抽SR架
依加DSR都好勁
又吾使買點
回復 支持 反對

如果唔係放太多錢落隻GAME度,我都唔Q玩-.-
回復 支持 反對

用好耐冇玩黎引入下文話sd呃錢~再用新s機好屈機黎入返原先個主題

你係得既
回復 支持 反對

何謂永遠抽不中?
你冇留意活動就唔好亂up,
G1個個月都有400-500抽送1部S機既活動,
我估都冇人會 ...
199xabc 發表於 7-5-2013 16:20

你應該是SD老玩家吧,你沒理由不知道有這些事,而且不止一次,大約2~3年左右吧
自從發生了那些事走了一批玩家,因為G1以為這樣做就可以利潤最大化
錯了,G1知道自己錯了,這樣做只會更虧本,因為最有錢入錢玩SD的那批人走了
1個入10000元的玩家都不及50個入100元的玩家
G1做的只是想補救和留住最有錢入錢玩SD的那批人,希望那批人回歸
如果有400-500抽送1部S機既活動反而令利潤更大,G1又何樂而不為呢
無咁大隻蛤乸隨街跳既,愚昧的你,有400-500抽送1部S機既活動這些事,事必有因,G1只是牟利機構,而不是什麼願望機構
你也不會忘記再更以前還未有S機時,抽A機的黑暗時代吧,這個黑暗時代也不短,因為那些人抽了1000抽還不中A機忍了,能接受到這樣還不離開算他們厲害,你看這樣他們還不離開,可以看出他們對高達非常有愛,但是那次不能忍了
從來都是你越忍,他們只會越娼狂,如果你甘心願意做順民,就不要怪有暴君,能流芳經典的遊戲非常少,但決不會是SD高達
回復 支持 反對

從來都是你越忍,他們只會越娼狂,如果你甘心願意做順民,就不要怪有暴君,能流芳經典的遊戲非常少,但決不會是SD高達

don007 發表於 7-5-2013 20:38

我睇得出你這個人很偉大, 咁"為民請命"

但係你始終將所有錯誤歸咎於一方LO, 講到玩家好似冇錯咁。(抽1000次都唔收手....)

本人身處在澳門, 關於賭博的不幸事件我都聽不少, 但係好多都係咎由自取。

呢D講運氣的嘢, 本來就係冇"穩贏"的, 更唔會因為你付出多一分的努力就會增加多一分勝算;

相反, 只會令自己越踩越深...換來的就只有"喪失"同"怨恨"。

講返SD, 雖然係有400-500抽送S機的活動, 但我當佢係一包好貴既"糖衣毒藥", 早就無視它

如果G1真係捉玩家心理, 引玩家黎抽, 咁我就偏係唔畀佢捉到我
回復 支持 反對

我睇得出你這個人很偉大, 咁"為民請命"

但係你始終將所有錯誤歸咎於一方LO, 講到玩家好似冇錯咁。(抽10 ...
Navi9119 發表於 7-5-2013 21:46

講抽蛋, 以前真係做得好差, 係到近半年的400抽送S機才好些

至於說什麼賭博之類的...有點太遠了吧

玩SD俾盡你一個月一萬如何

落大場玩玩唔見幾十係人之常情

不過做賭業既人貌似冇乜好下場, 就講何生既屋企, 連個女都吸毒吸到人不似人,仲衰過隻街邊野狗
回復 支持 反對

講抽蛋, 以前真係做得好差, 係到近半年的400抽送S機才好些

至於說什麼賭博之類的...有點太遠了吧
...
雷臣 發表於 8-5-2013 18:35

本來抽蛋, 都只係遊戲裏面既一個"環節"而已; 而且都講到明係"幸運", 就係要有"運"先會中。

只係玩家心中的"二五仔"不斷慫恿自己同"運氣"拼搏, 一旦得不到就怨天尤人, 怪責別人不給好處自己, 然後就到處散佈負面既想法。

其實講左咁多, 都只係希望玩家明白, 過於執著只會適得其反

(事關樓主連"順民", "暴君"等字眼都搬埋出嚟, 或多或少都會講大左)
回復 支持 反對

你應該是SD老玩家吧,你沒理由不知道有這些事,而且不止一次,大約2~3年左右吧
自從發生了那些事走了一批玩家 ...
don007 發表於 7-5-2013 20:38

好在現有自扭抽了1000抽內會中了
回復 支持 反對

點解你唔諗下係咪你自已太耐冇玩   
所以技術退步左?   

係都要話係機既問題
回復 支持 反對