打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 完整洗51000女神教學

加20分@口@!!睇下有幾"精.......華"先
回復 支持 反對

我也來偷看..
==
回復 支持 反對

到出口時:先把碎片丟出來(其他人都別撿)然後 先點npc 拔網路線(這個地方拔到一半就好因為以下動作得在3秒內完成)然後 一隻手 先按離開 在狂按撿 另外一隻手 當你按完離開時就要插回網路線 然後繼續狂按撿
先點npc即係點出去果舊雲!?拔線之后按完汁野之后再點擊離開!?!?
係咪咁!?!?
我次序有少少亂= =
回復 支持 反對

推推~~~~~~~~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
-5 推POST!無意義回覆

查看全部評分

回復 支持 反對

25-7-2007 08:03 Msn 文集 短消息  

QUOTE:
原帖由 KikiBI 於 2007-7-25 02:51 發表
ummmmm

咩係pieces同glitch.......

對上果次同trespass d人玩冇個明..

glitch pq即係一種利用一個bug而去得到較多較快ge exp    <------可能*會俾人ban架
而呢個glitch pq就係需要一個smuggler smuggle定 幾個storage ge pieces  (即係有隻紅獅果關)
glitch ge方法就係:
party一定要有: 1個pro leader and 1/2個smugglers with 6(最好)pieces
一開始一齊合力收隻d雲跟住過關 (+4200exp)
之後一入到去女神之塔就即刻去storage stage,
有pieces果個人就會一人drop一個piece,
攞左piece之後就禁隻雲,
你應該會得到一段文字講話, "oh, wow......"
如果係其他野ge話, 就即刻禁end chat, 之後再禁過
得到" oh, wow......"之後其他人(通常leader)就會講過時間,
其實唔係好駛理個時間, 當你等到有第一個"clear"走出黎就禁"oh, wow....."入面果個"next"
係第一個"clear"(leader ge "clear")出之前一定唔可以禁"next"
成功的話就會有6個"clear"彈出黎 (+5250x6 exp)
之後drop番個piece俾smuggler就得架喇....

打到手都斷喇.....

原帖由 大少爺阿桑 於 7-10-2007 02:09 AM 發表
25-7-2007 08:03 Msn 文集 短消息  

QUOTE:
原帖由 KikiBI 於 2007-7-25 02:51 發表
ummmmm

咩係pieces同glitch.......

對上果次同trespass d人玩冇個明..

glitch pq即係一種利用一個bug ...

因,為鼓勵各會員撰寫教學
已提高加分分數.
上限可至100分=)
回復 支持 反對

其實唔駛蚊線咁煩
我同haz試過zakum sumggle
隊友用bless 自己既成功%有70%
回復 支持 反對

請問什麼是bless呢...
回復 支持 反對

睇黎要有人幫手先得,又要汁又要插網線
回復 支持 反對