樓主: CHOIHOINGOI
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] xd~殺人真的好玩~~

關閉 [複製鏈接]
哈哈~龍k唔玩~~係轉左game~~龍k係殺人殺到悶~~so轉左game同放左ac呀
CHOIHOINGOI 發表於 8-9-2009 15:30

哈哈, 係呀! 咁佢做咩仲要開post話要做返好人啊! 做咩仲要轉蜀國啊!
做咩轉左蜀仲要比人地開紅殺啊! 處處都比人圍, 搞咁多野先放AC, 係幾悶噢!
回復 支持 反對

我認為d班人應該係收帳號,無話一定要新手升級
問題一個 發表於 8-9-2009 14:21

都唔知你講乜, 你估依家冇新手啦! 依家日日仲有穎川打咖! 我就係新手啦!
裝都未齊, 依家開左80lv, 要升上去你估好快就升到啦! 新手唔升級做咩? 開game等你殺啊!
好心你睇清楚我個段野寫咩你先講啦!
回復 支持 反對

你應該要退國,做無國者先唔會有人殺你,因為殺唔同國係正常既

同埋殺人,係唔需要任何理由
問題一個 發表於 8-9-2009 14:23

點解我要退國啊! 都叫你睇清楚人地寫咩你先好講啦!
樓主話自己鍾意殺人, 我回個例子, 講左我既睇法, 咁就話要我退國? 話我唔比殺得人?
每個人點樣玩game, 點樣殺人佢地都有自己既心態點樣定,
呢隻係我玩既最耐既game, 因為佢內容好豐富, 畫面靚, 團隊既合作, 技能既提升, 買賣市場.......
呢隻game唔係你講既殺人唔需要任何理由, 你咁講好似你玩咁單機咁噢, 當人係怪咁殺.

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
無名方士 -3 連post

查看全部評分

回復 支持 反對

都唔知你講乜, 你估依家冇新手啦! 依家日日仲有穎川打咖! 我就係新手啦!
裝都未齊, 依家開左80lv, 要升上去你估好快就升到啦! 新手唔升級做咩? 開game等你殺啊!
好心你睇清楚我個段野寫咩你先講啦! ...
p13234 發表於 2009-9-8 19:22

我既意思係人地直接收帳號,唔使由頭升到80,日日有穎川打因為大部份係為左「天仙石」而唔係為裝備,日日有穎川唔代表有新手,而家「天仙石」值錢,d班人開分身掛場吸多一粒大漢,你乜都唔知就多了解下啦
點解我要退國啊! 都叫你睇清楚人地寫咩你先好講啦!
樓主話自己鍾意殺人, 我回個例子, 講左我既睇法, 咁就話要我退國? 話我唔比殺得人?
每個人點樣玩game, 點樣殺人佢地都有自己既心態點樣定,
呢隻係我玩既最耐既ga ...
p13234 發表於 2009-9-8 19:24

好簡單,因為你曾經講過都比人殺嘛,仲要係論壇嘈,所以叫你退國

我講「應該」,並唔係一定要
回復 支持 反對

22# p13234
又係個句 你投入幾多 d裝咪有幾勁lo
你勤力d既咪殺到人lo 人地5會24hr跟你泥殺你掛
比人殺就5好怨人
玩得赤壁既都知入國係玩打交ga la
回復 支持 反對

哈哈, 係呀! 咁佢做咩仲要開post話要做返好人啊! 做咩仲要轉蜀國啊!
做咩轉左蜀仲要比人地開紅殺啊! 處處都比人圍, 搞咁多野先放AC, 係幾悶噢!
p13234 發表於 8-9-2009 19:21
  你識唔識睇中文字我話佢殺人殺到悶所以唔玩既理由        明唔明呀~~就算佢係開post講話做番好人~咁又點呢  ~咁佢而+有冇玩到呀? 個ac放左好耐啦~~  仲有我係佢會d人點會唔知呢€~^_^[[onion_48]]
回復 支持 反對

其實我開個post個主題係~~殺人真的無品嗎~同要國家黎做咩  你地講講下可以講比人殺既感受[[onion_44]]

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
無名方士 -3 連post

查看全部評分

回復 支持 反對

其實我開個post個主題係~~殺人真的無品嗎~同要國家黎做咩  你地講講下可以講比人殺既感受[[onion_44]]
CHOIHOINGOI 發表於 8-9-2009 21:53

你開呢個post我就估到你係佢地既人啦! 你咁講即係想繼續殺人同打怪咁, 但又唔想比人話冇品,
話左又比人講係論壇嘈, 即係你地講晒! 仲有唔同國嗎, 殺人係唔需要講理由既, 即係話你地殺人
係合理, 比人圍即係唔合理.  不如講下你地比人圍既感受啦!
都係唔講啦, 講講下又比人話唔比殺得人, 比人殺又係度怨, 唉! 莫明其妙啊
回復 支持 反對

我既感受係好仲意比人圍簡直令我興奮~吹咩~不個都要你有本事圍到我仙得嫁wow 哈哈[[onion_31]] 其實真係唔想比人殺就轉單人game啦[[onion_32]]
回復 支持 反對

你80lv識騎戰, 正常情況下被人偷擊都可以先走後還擊, 唔係咁容易殺得到你
鍾意殺人既, 都唔會向你埋手啦!
話無品既, 即係話鍾意殺果D走又走唔到, 又冇還擊之力, 正努力升級既新手
呢D唔係就係果D心理有小小問題, 兼 ...
p13234 發表於 8-9-2009 04:00

你冇野下話?_?殺人睇lv??我洗錢晒時間打機都係為殺人 咁我洗5洗等你升80lv先殺你a0a?
仲有..."鍾意殺果D走又走唔到, 又冇還擊之力, 正努力升級既新手呢D唔係就係果D心理有小小問題"
le句咩意思?_?殺低lv就=心理有問題??低lv5係人 高lv先係人??你成世5升lv 咁你咪成世冇得比人殺-口-?
leD咩道理?_?
ps:我冇玩好耐@_@v
回復 支持 反對