打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 你對本版的滿意程度

10分,起碼入樂古唔會悶,見D人刷到新圖開post我都開心,有埋攻略tim~~
回復

咁多人系度呃POST,版主做野太慢

还有应该限制发言字眼,
不可以有粗口
(像SD一样,打粗口会变星,同时扣1 ...
wps031142 發表於 25-10-2010 23:17

要是人為設定..
倒不如叫會員自律 ?
回復

好,好在那?
-精品文章,原創鼓勵(影片,機評)
-頗為盡責,很少見到違規會員不被扣分,算得上是一個稱職版主:]
-會回應會員的訴求
-有效率

差,差在那?
-好帖沈太快,爛帖氾濫成災,應要思考如何改善
-自家活動過少,某程度上這裡只不過是得天獨厚,論內容豐富,精彩程度,收料速度,其實比不上其他論壇,近來我也發現有很多人都離開樂古轉去其他論壇了(由其是對論壇有益,增加氣氛的會員).所以,做一點什麼的挽回人心是有需要的.
-機評攻略集有需要作出更新,因為當中有很多評論已經不合時宜.

小小要求:
-可以的話,希望能增加影片區(明白的,不能亂開子版是吧)
-有部份版主好像潛水似的整日不見人,希望他們能多上水
-遇到好的帖子,希望版主能適當地留言以示對樓主的支持
-個banner由開服到而家都未轉過-.-有機會可以轉左去嗎?(攪個banner比賽都唔錯)

7分,繼續努力:]
回復

==如果系以前應該系10分,but依家上黎樂古真系好悶,冇野睇,睇極既post,一系就罵人技術差, 一系就話自己抽中d咩,戰績如何,只有間唔中對戰鬥片同機評有d興趣,其實都唔系完全系版主既問題,但系就好似盡差少少野,只系感覺樂古系唔系少左搞活動呢?
回復

好,好在那?
-精品文章,原創鼓勵(影片,機評)
-頗為盡責,很少見到違規會員不被扣分,算得上是一個稱職版主:]
- ...
試作1號機 發表於 2010-10-25 03:35 PM

john chan 講得好好!
我現在申請緊公會區版主
希望能增加公會區討論氣氛

其實樂古比起其它SD大型論壇如(漫X,戰X)有點不足之處
就係少高技術性影片看和高水平討論
所以樂古有可能滿足不到追求更高技術的SD玩家
而SD最頂尖的較量多數就是在公會戰
如能帶動公會區增加討論氣氛和分享會戰視頻
應該能挽回想追求更高技術的SD玩家的人心
希望有人可以支持下我 ^ ^

此版還有進步空間
評分,7分啦,
回復

回復 45# hillson09

==支持,如果你真系有心做的話,我相信你好快會感到小趙的痛苦
回復

回復  hillson09

==支持,如果你真系有心做的話,我相信你好快會感到小趙的痛苦 ...
moneky 發表於 2010-10-25 04:00 PM

我明白,SD版太多人同post, 一定難管理
現任版主們,辛苦你們了!!

所以我先申請子版公會區,少D人,較易管理  (啱我E個新手)
希望能分擔小小 小趙 的痛苦XD
回復

頭像被屏蔽
回復

我明白,SD版太多人同post, 一定難管理
現任版主們,辛苦你們了!!

所以我先申請子版公會區,少D人,較易管理 ...
hillson09 發表於 26-10-2010 00:11

說起來真慚愧
你開帖那麼久
都沒詳細地看....
今天找時間看!
回復

說起來真慚愧
你開帖那麼久
都沒詳細地看....
今天找時間看!
〝小趙﹏* 發表於 2010-10-25 05:37 PM

小趙版主,你日理萬帖
吾得閑可以吾洗理架!!