打印 上一主題 下一主題
收起左側

斷線問題集中帖

好撚煩阿.死she斷夠味,想同我個fdplay pvp..有啲想打電話媽7你,剩係識收$,做起{屎}上黎,就成個廢物咁

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
jimmg12 -5 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

唉~gameone都好過你...味玩過啲咁垃圾ge遊戲,斷線補償=(送垃圾蓋住啲玩家ge口).整埋啲咩疲累積,勁快用完(正一多舊魚)

評分

jimmg12 -5 暗示粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

唉..日日都係咁..做好啲得唔得阿..死垃圾
回復 支持 反對

吊你龍無.斷9味阿,入5time你就斷5times 5係你個黑橙做得咁撚屎.我都5屎係到sin我啲energy係到吊你

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

打1場 斷1場 想點阿!
回復 支持 反對

卜介,斷線斷到卜介,正卜介,y always要係我地放假先斷線,on99正卜介,死分腸,快d閉門啦!
回復 支持 反對

吊 斷斷斷 合撚啦你 點撚樣玩 閉門啦 你可2整到龍谷5斷線之前.但係我玩就斷到卜介.咁真係你地5做野啦.死廢柴.

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

斷撚9味阿.卜介.你呢個剩係feak錢的黑橙,你之前整左個活動叫等級大XX,我似為可2有d直up活動.有1,2,3.點知全都係廢,沒有部償斷線的後果,你食屎啦,廢橙

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

斷 斷 斷 斷 斷 斷一斷就斷30min 你叫人點玩.如果你1個月都5攪好,我5會再玩廢橙D game.你聽閉門啦
回復 支持 反對

吊你龍無 你拜咩年,連自己的工作都味攪好,你拿咩紅包.次次都係放假斷.你5做野.就咪開game做生意,小心動漫節個日,比人罵你啲員工.到時gameone笑笑口,笑撚7你d員工.

評分

參與人數 1樂點 -7 收起 理由
jimmg12 -7 連帖,粗口

查看全部評分

回復 支持 反對