打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天山童決戰-~~~~夢滅血洗汗血之嶺(更新自5月16號)

youtube首歌好好笑, 邊個作詞? 邊個獻唱?:D
btw, 啲片啲歌悶左啲 :shutup:
回復 支持 反對

>.<" 又想問問題..燒左牌唔係唔會食刀架咩? 咁無刀點解會跌經跌野..........?
回復 支持 反對

=v= 金精火眼望實 , 終於響16/5第3條片見到老公..........
但背景音樂真係好悶啊..好在都配合樓主個逐格晝面 XDDD
回復 支持 反對

回復 331# 逍遙龍王傑

#100 無咁意思........#77 白頭..你轉場境好快啊

回復 332# mayy

forum就係吹吹水既地方黎架啦..我又唔喺夢滅 #17
若然真係比人攪都只會係個別人仕..目前未有呢啲小氣鬼出現喎 #3
回復 支持 反對

回復 353# 逍遙龍王傑

我想知邊個肯分期收$添囉
回復 支持 反對

回復 361# shoot850422

0.0" 100期? 每日供10期呀? 係囉..唔怕你斷供架咩 0.0?
回復 支持 反對

回復 370# mayy

究竟係夢滅太克人憎定天魔太有魅力? 還是夢滅太自大定係天魔太唔要面?
點解天魔時常拉攏到 / 要拉攏其他幫派幫拖, 而夢滅永遠都唔洗人/ 搵唔到人幫?

不過, 我個人認為, 天魔拉攏到人幫都係佢地既本事, 亦係好聰明既做法, 唔可以話驚既, 始終打架人多有著數, 若果話人搵人幫/因為餅仔而幫人, 不如諗下點解人地會揀幫天魔幫呢?

嗱, 我作為一個旁觀者八卦下咋, 唔係想引發罵戰, 只係想和平理性咁討論咋~
回復 支持 反對

回復 375# mayy

雖則夜魔而家霸到個汗, 但如果其他幫幫夢滅, 我相信以夢滅既實力絕對攞得番汗+有足夠人睇場, 表面睇, 利益故然係重大因素, 但唔通幫夢滅就會無著數咩? 唔會囉, 只係遲一步, 所以我既重點係, 點解人地願意幫天魔, 唔通真係咁短視, 覺得天魔而家有場就幫佢? 未必百份百係咁

回復 377# 逍遙龍王傑

你講晒我諗既野囉, 希望其他夢滅成員都有呢個反思, 咁先有機會再創盛世, 加油! ;-p
回復 支持 反對

回復 380# 格衰

咁有冇諗過夢滅點解會變得弱勢? 咁啱果時唔團結? 咁啱果排無膽識?  記得之前幾風光無問題, 但都要記得反省 :-p 咁講會唔會不停比你打? XDDDDDD 唔好打我啊 #77
回復 支持 反對