打印 上一主題 下一主題
收起左側

JOEY

終於考完exam.臨尾art要通頂先ko.
番到黎3pm訓到1am-.- 我陣間再訓

唉..op....艾斯冇事但白鬍子...TAT..
我好想快d睇Strong World ah!

咁你憂唔憂丫囧?

嗯.但有少許唔同.我遲一個星期.
佢地係一放完1星期後就考個種=_=
我小學就考完先放-_-.但呢度唔洗點溫都ok
可能我gr10吧-_-

哦..是但啦當拎下經驗=_=
唔係個個都咁好彩一讀完就搵到份岩心水既工

我唔太鍾意art-.-
冇畫個陣就鍾意. 到要趕頭趕命就最憎最辛苦
我之前係hk不嬲有學. 中1個陣就升左上會考班-_-
一放學就撲過去學=.=飯又未食又著住校服 超慘
去到又冇人理-.-又冇朋友..漸漸就驚勁番去
不過因為之前升中學考試.用左佢黎做藉口-.-cut左
之後就完全冇再上=.=..
回復 支持 反對

=_=又好耐冇見. 早幾日搬屋. 今日先上得網

即係點?

你岩既...
唉..新學期..讀academic eng t_t 好驚自己唔掂
跟住又揀左gr11 phy=.=想死 聽到一舊雲

係. 要把握機會)0(

=.=我唔係覺得學個陣辛苦. 我係唔鍾意交
但問題係如果唔迫我又交唔出囧 這是個惡性循環(?)
我唔係呀媽逼. 我由3歲開始就已經渣住枝筆畫畫畫-_-

問題係-.-個度得我同第2個高中生(?)
佢有佢係遠處畫. 我有我自己畫=.=冷氣聲都聽得一清二楚
-_-我係啊....就算同學唔熟我都....唔夠膽.....囧
回復 支持 反對

係呀-.-我死人都會記得呢個死人包租婆

um-_-我係上堂絕對留心既人
通頂冇訓過都唔會比自己上堂訓-.-
((我會狂meet自己etc
但問題係你係咪真係可以靠上堂專心就考到高分?
上堂我諗只可以幫到70% 另外30%就要努力
唔知啊. 其實睇咩科啦. 英文係既. 好似bio咁就唔同講法
=.=我知我係冇資質囧...

唔係惡性循環. 應該係叫矛盾先岩xd

就係得兩個學生=.=...同埋兩個人教人畫畫囉
=.=咁都要傾得埋先得咖 而且又唔好意思阻住人嘛

呢樣.......=.=我次次同呀媽搭
但自己搭巴士有時都唔敢企起身落車-,-...
回復 支持 反對

-_-陰公
我呢度basement冇廚房+洗衣房-_-sad

我都會傾. 我係有冇興趣都會照聽個種
嗯-_-因為死都唔制 冇理由上堂訓咖嘛
=.=勁囉囧 我係初初通頂唔慣
小息訓到上堂都未起身囧 試過兩次囧
老師話嗌唔醒我囧囧囧
嗯=.=不過我都會重頭睇過本書囧

哦=.=唔係...咁岩個個時段係冇咩人姐
平時星期6下午 素描初班(我之前個個班) 成4x人-_-
都係1個呀sir示範完 跟住就自己畫
但有導師間唔中黎睇下畫成點
都唔算貴呀-_-.唔記得幾錢啦
no-.- 2學生+2老師 反而唔理我T_T
佢地問我想畫咩 我答完 佢就比我畫 乜都唔同我講-.-

-_-之前係咖囧......
即係坐上層 未到站 唔敢落去住-.-
要等d人行-.-我先敢...
無人行 得我一個既話會好突出-_-.......
借過反而ok....-_-我係鵪鶉啊-_-
我細個話想做警察
呀媽話.你捉賊 係喉嚨丁度嗌 "唔好走啊"都唔知有冇人聽到啊-.-你點做啊?
我好有信心-_-.......................我咁既貨色A0A 不會的!
回復 支持 反對

哦=.=我都唔知呀XDDDD
咁到時咪話親戚囉=.=冇所謂咖
可以上去煮-_-

-_-..係HK啊.....

係囉-_-佢示都冇示範...
搞到我唔識點畫跟住就開始唔鍾意畫

下=.=我細個專揀乾淨既地方去
要踎/污糟=.=我死忍
HK小1-6個陣-.-加埋係學校都去唔夠5次WC
我都唔知呀. 我算係斯文+鵪鶉掛-,-
我睇情願啦. 上堂答問題/同FD吹水好大聲
同 老豆/老豆既同事食就會好細聲-_-
算啦-.-我小3已經放棄 冇興趣
=.=嗯. E+D人真係..唉~ 冇眼睇

你搵隻豬望下就OK)0(
有幾啊-_-.. 我唔識露齒笑....
係-.-其實我知囧 上個SEM GYM有得學SELF-DEFENSE
我係個係適當時候做適當既野既人黎
回復 支持 反對

=.=係.呀媽又想搬 頂唔順

=.=hk通頂=正常囉
我d fd第1年334. 平時一放學番黎做功課都要通頂
跟住要集體同老師講減功課先減囉 慶幸自己今年黎左CA XD

= =係.最重要係搞到我驚左畫畫

.........我E+鍾意踎多D==好過凌空坐仲慘
你地就好啦男仔=.=有得企.......

係囧我少見老豆 而且敬佢三分

=_=下..不是的嗎...我一直覺得笑得燦爛=露齒笑
回復 支持 反對

冇. 要上樓上共用

真的=.=我見到佢地d xg都o晒
一個聖誕假兩個禮拜(?) 作7篇文. 仲要做晒成本workbook-.-仲有其他科
因為今年係佢地第一年334=.=谷到行囉
你想講求學不是求分數? 開啥玩笑?
自己唔睇個分姐 人地會唔會睇? 所以自己都要睇.
其實靈活運用係成績度睇得出咖=.=
品行咪係操行既成績度睇囉

係...最近見到d畫都想畫下但開始忙. 真諷刺是也
btw-_-我真係要得閒問下老師拎番d作品影!

=.=咁唔係點呀 坐落去會好污糟咖嘛
所以我鍾意踎-,-v....
十億萬人坐過屙過 又可能踩過 有時又...你敢坐嗎=.=
鋪煩呀嘛=.=...又晒紙
我冇去過公廁喎 學校就冇
上次我去摘蘋果 個流動廁所..嚇死我
唔沖得=.=成陣問 有大有細=.=d紙巾x巾又周圍都係
仲要冬天=.=著緊厚衫羽絨頸巾囧 超慘
咪係囉=.=sad!

哦=_=但我覺得我唔係好陽光囉

你=.=唔好講笑~
回復 支持 反對

唔係呀=.=食早餐/拎野食都要 好煩

可能係因為第1年334 特別緊張
我明. 所有野都應該適中/適量
我hk中學操行要自己賺..每個人一開學有83底分(B)
有咩家長晚 你有幫手呀個d-.-就視情況而加1-2分咁
我有年做prefect做左成年先得5分sad-.-
我日日都好勤力當值=.=人地個個唔當都有2-3分!
除左呢樣. 我學校仲有學習態度分.頭兩年學校唔太注重. 其實係老師唔記得加==
上堂分組活動win左就有分-.-仲有其他可以加分 但都係關於學習
我是一個例子A0A 校內校外=兩個人
唔知點解係學校勁乖 係HOME/網上就...A0A

=_=都話左係因為煩 踎快嘛
-,-所以我最憎囉. 個次係頂唔順先去
係呀=.=乜色乜味都有
UM=.=係除臭的吧? 問過人-_-....

夢夢Online 既代言人- 夢夢 囧也
回復 支持 反對

係呀=.=我著緊睡衣入面仲..囧
所以上去一定要著番件背心囧

=.=但佢既操行係咁計
總好過印象分呀嘛
而且d人上堂搞事都會扣=.=扣得好甘咖有時
下.我hk間學校 校風算唔錯=.=比出面個d 純好多
=.=我唔知我個間有冇啦....
得我學校d人=.=衰極都係圍內講笑但帶有少少18+/粗口
但對人=.=就唔會差得去邊 只係鍾意玩老師個種
嗯..我上車就即訓=.=讓不了
不過有時hk搭mtr 呀媽/我都會讓位比d婆婆坐
有覺會覺得唔好意思囧 明明做緊d正義野囧

我講粗口   囉-,-..

=.=咁係咩?

冇. 咁岩見到隻online game出代言人姐
係啊=.=tw的
回復 支持 反對

=.=我個look hea到爆. 而且加埋我個樣不用說xd
咁hea都吸引到=.=唔係鍾意d扮晒靚個d咩