標題: 雀天王 [打印本頁]

作者: qpxxqp2445    時間:
標題: 雀天王
雀天王 E家著左 上石鬼鳳套,210之後上唔上210力套好?
定係等到225上帝套?
作者: nickkwan    時間:
一定上啦,210力套(毀套)好平
補充.....如果你怕死既話可以用210密s,加血加智主要法抗
作者: +plzza+    時間:
:lol: 比我揀我225會用天王 有血有力
nickkwan 發表於 8-11-2016 00:17
補充.....如果你怕死既話可以用210密s,加血加智主要法抗

但係打怪傷害會唔會低左???...
+plzza+ 發表於 8-11-2016 00:46
比我揀我225會用天王 有血有力

但帝套係唔係會高功好多?..
qpxxqp2445 發表於 8-11-2016 22:30
但係打怪傷害會唔會低左???...

咁講埋啦>>>到你210既時間,你平時打開既怪你都知道要幾多下先打得死。如果當你5下打死你打既怪,咁你第4下技出完會知道隻怪有幾多血,如果唔係差好多,咁210用密S/毀S都唔會影響到你放少一下技去殺怪,咁你就要諗下,求生存定係求再大力D,但都係5下打死隻怪喇~~~
nickkwan 發表於 9-11-2016 02:40
咁講埋啦>>>到你210既時間,你平時打開既怪你都知道要幾多下先打得死。如果當你5下打死你打既怪,咁你第4下 ...

用 毀套,因為之前抽野中左冇留意到=.=
用住先
作者: arhoronald    時間:
nickkwan 發表於 8-11-2016 00:17

天王上咩裝都好難死你個陣有金巨上左200太S都近頂抗我諗上咩S都差唔多
反正天王點都咁高生存點解唔追求大力D?
作者: hkavery    時間:
轉210再轉帝套

歡迎光臨 (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz!