樂古Nakuz

標題: 已經死了 [打印本頁]

作者: s4116112    時間: 19-4-2009 15:35
標題: 已經死了
靜玟,今年 3歲。 沒有 眼睛和嘴唇。 已經死了。 看完不傳者- 靜玟今晚一點會在 床邊看著你喔。今晚會在天花板上看著你喔,還會一直叫著你的名字
在1994年6月29號,某人因把這封信刪除,第二天他突然死亡 , 被人發他的屍體,連醫生也不知他突然死亡的原因 , 身邊的親人先後因連串的不明原因死亡和人間蒸發。如果你把這封信刪除的話,你的家人會在5天內死亡,如果你在看 這封信的24小時內,傳給30個人你家人不會鬧鬼。 把這封信發給你的30個朋友,10天後,你喜歡的人就會喜歡上你。如果不發,你媽媽會在50天後,被車撞死(很靈)不知道誰傳的 ,我也是被逼傳的

作者: Devily02    時間: 6-5-2009 19:37
...我好次see過
作者: _Kin    時間: 6-5-2009 21:08
點解d人 咁like po ed咁既野..
作者: -終場ソ使者-    時間: 7-5-2009 21:49
樂古既無聊人有好多
作者: 妹仔仔    時間: 8-5-2009 00:40
逼人回好像會被扣分的^0^
作者: yeah605    時間: 8-5-2009 03:03
佢唔係逼人回
佢係逼人傳
對了,這是一個令地球上的60億人被車撞死的帖子囧
作者: kit741    時間: 8-5-2009 16:41
6# yeah605
咪係囉....我怕到時連墳墓都爆滿=.=
同埋隻野都幾忙下..要控制咁多部車
車死人..囧..
作者: 流砂    時間: 9-5-2009 09:50
有殺錯無放過=[
回左先算
作者: iprc2011    時間: 9-5-2009 10:42
回比你.....
作者: tommykwan    時間: 10-5-2009 16:00
好耐啦=3="""
最有問題就係佢冇眼都會係側邊望住你囉..
作者: kkct    時間: 10-5-2009 18:14

妖,點解細介上咁多人死,                                      右吾見你e d咁無聊人死ge,                                                                                                                          令地球上的60億人被車撞死的帖子,咁鬼佬識中文咩,中國都係得13億人 je                死哂都冇60億,吹水怪,e  d咁ge樣月經文吾好post上黎得吾得呀 『係逼人傳」好似你岩咁,我祝你全家俾車 車到殘廢右吾死得,家姐俾人姦死,呀媽做雞,呀爸俾人斬死,你自己矢戀100次傷心到自殺吾死得,一細訓係個e圓到等死
作者: 我自己    時間: 11-5-2009 12:57
希望樓主你的家人會在5天內死亡啦^^
作者: *龍蝦小兵*    時間: 11-5-2009 20:55
想俾人扣分-.-?
作者: 92123284    時間: 12-5-2009 21:34
.......
利用人們的好奇心來滿足班無聊人
既無聊行動>.<
作者: kkct    時間: 13-5-2009 20:56
咩叫「 利用人們的好奇心來滿足班無聊人
既無聊行動>.<』
邊班無聊人,點滿足先,你係咪on 8+1 ,你知吾知你打左d咩呀,仲有我吾明你打d野有冇經過個意考先打,十足個樓主咁好on 9﹣,﹣仲要打個「>.<」扮野,so cheap,我真係想你同樓主e  d人一起食屎食死佢,妖e  d人死死死死死死左佢
      死 死 死
      死死死 死死
      死 死 死
      死 死 死
作者: sacps041127    時間: 13-5-2009 21:34
回比你.....
作者: killHOBB    時間: 15-5-2009 17:19
作者: ron1234567    時間: 16-5-2009 22:30
回呀.............
作者: 忘記乂杰    時間: 17-5-2009 10:15
我真係希望我鐘意既人可以同我講下野
唔洗鐘意我..
佢係我身邊就夠..
作者: TYTY    時間: 17-5-2009 19:42
笑左.
真係唔明白點解仲有依味人存在
post出泥比人咒. 多數等扣分吧
作者: dee007    時間: 23-5-2009 00:47
靜玟,今年 3歲。 沒有 眼睛和嘴唇。 已經死了。 看完不傳者- 靜玟今晚一點會在 床邊看著你喔。今晚會在天花板上看著你喔,還會一直叫著你的名字
在1994年6月29號,某人因把這封信刪除,第二天他突然死亡 , 被人發他的屍體,連醫生也不知他突然死亡的原因 , 身邊的親人先後因連串的不明原因死亡和人間蒸發。如果你把這封信刪除的話,你的家人會在5天內死亡,如果你在看 這封信的24小時內,傳給30個人你家人不會鬧鬼。 把這封信發給你的30個朋友,10天後,你喜歡的人就會喜歡上你。如果不發,你媽媽會在50天後,被車撞死(很靈)不知道誰傳的 ,我也是被逼傳的

這個送回給你~~~~
作者: 極樂kaka    時間: 25-5-2009 16:19
你己經死了  我重以為北斗神拳
作者: 97182367    時間: 28-5-2009 13:02
挨- -我先唔會傳貼..之前都睇過~我冇傳貼右米係冇事
d野昆人既~如果係咁死好人lu- -
想邊個死比個貼佢睇-v-"
作者: chanyh321    時間: 28-5-2009 22:35
混帳,連人地屋企人都咀咒埋……[[bao_35]]
作者: RichardEX    時間: 2-6-2009 19:12
又迫人回架-- 算啦,,回比你先--
作者: y_y    時間: 2-6-2009 22:24
回左先穩陣-w-
作者: ddd    時間: 3-6-2009 14:18
回左先算...=[
我以後唔亂睇POST啦1...=[
作者: wochuoyesu    時間: 3-6-2009 14:29
先回再說- -穩住
作者: kelever    時間: 4-6-2009 19:57

樓上唔洗咁火既= =
佢地點樣佢地既事
唔關你事的
點解d人咁中意打條友比車撞死嫁= =

我真係好驚呀= =
之前睇過勁多個咁既野= =
第1次收到就驚
之後就唔驚lu=3=
我勁多個都冇傳喇
又話家人會死
我冇傳勁多個我老豆媽媽都未死喇
仲有
作都唔洗作人老豆媽媽呀?
咁樣好黑人真嫁啵
樓主請你唔好再玩野喇
thx~
作者: pkhuman555    時間: 10-4-2011 21:22
回下
作者: croke    時間: 12-4-2011 23:49
其實佢個post係呃分既XD
作者: kakiyo    時間: 26-4-2011 19:29
睇過好多次喇 XDD
作者: jacky1147    時間: 4-6-2011 18:55
回左先- -
作者: chunpong123    時間: 5-6-2011 06:03
...其實好過分.
簡單D姐係咒人老母.
威脅人.要老母定要傳開去?
唔該唔好放呢D.好無引-3-.謝謝
作者: shamchoi    時間: 7-6-2011 21:03
好心有好報,唔該唔好逼人傳帖+唔好pose呢D野

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2