樂古Nakuz

標題: Left 4 Dead ~ 直接運行破解版 ~ 下載~!! (非正版最新連線方式) [打印本頁]

作者: MoonFlyer    時間: 26-12-2008 09:48
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: MoonFlyer    時間: 26-12-2008 09:51
作者: MoonFlyer    時間: 26-12-2008 09:53
作者: MoonFlyer    時間: 26-12-2008 09:54
作者: ken950218    時間: 26-12-2008 10:25
原帖由 MoonFlyer 於 26-12-2008 09:48 AM 發表
此版本有正版steam遊戲的請勿使用,有可能造成正版遊戲被封
另外此版本只能進盜版伺服器和國美平臺連線,不能進正版伺服器

http://bbs.steamcn.com/attachments/ext_jpg/20081117_1a26f92b5ab0fbad2a48qUvJi ...

[尸吊]你媽媽,呢個版唔俾講non-steam,仆你個街,想不勞而獲??
作者: monsterhk    時間: 26-12-2008 10:27
過住啦 , 我又唔係買唔起,

洗鬼同你一般見識玩你果d低 能破解
作者: Mr魂    時間: 26-12-2008 10:37
我都玩緊破解,不過E家想買碟
破解一OFF就冇晒D成就,冇成就好似冇乜滿足感...
仲有樓主d野都係係第二d論壇copy出黎
作者: goodboytim    時間: 26-12-2008 11:08
標題: 回復 6# 的帖子
同感=]又唔係冇錢買!!
作者: fung5678    時間: 26-12-2008 12:24
來遲一步了[[bao_29]]
作者: yathsing    時間: 26-12-2008 12:39
樓主一共扣除 160 樂點處理

希望其他人明白 此區是不容許 會員發佈破解link

另加上 申請會員時的規則:

本站不容許
3、討論盜版軟件、注冊碼、軟件破解的;

作者: ken950218    時間: 26-12-2008 14:27
原帖由 yathsing 於 26-12-2008 12:39 PM 發表
樓主一共扣除 160 樂點處理

希望其他人明白 此區是不容許 會員發佈破解link

另加上 申請會員時的規則:

本站不容許
3、討論盜版軟件、注冊碼、軟件破解的;

咁CS區既下載link......
作者: 黑天使•暗靈    時間: 26-12-2008 14:53
佢如果o係單機遊樂下載區到post既話點算...??
作者: GraffiTi~州    時間: 26-12-2008 15:03
你死得la你,你呀,樓主會做野呀

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2