~lover~ 發表於 7-7-2010 21:05:41

情場初哥 想大家幫幫手

我鐘意左個女仔
呢個女仔就係中3果時識(我而家中5 考完會考)
咁我中三果時追女仔 一有野唔開心就搵佢傾
咁大家中4中5 又一班
大家都有傾有講咁啦
咁之後呢我地又一齊返同一間教會 又同一組啦
咁會考完呢 呢幾排都有搵佢傾電話 sms
但係傾的話題都係我的野 都幾深入的
佢而家極清楚我的為人同習慣
但係佢好少同我邁佢的野
會考果時呢 得閒又sd 個加油比佢啦
不過係最近先覺鐘意左佢

今日呢冇意比我發現
佢同好多男仔都會傾電話(雖然傾電話好正常)
就係呢樣野令我覺得自己好冇機啦
同佢好少同我分享wor
我驚佢會永世都當我係佢好朋友=3= 升唔到做情人
睇下大家有咩高見

極之鴻 發表於 7-7-2010 22:52:08

就甘睇...你去左妒忌果邊...
宜家家初步喇..吾好塊執著人地同佢傾..
你要做既事就系...令佢留下深刻印象...

PS..我覺你冇自信...

~lover~ 發表於 7-7-2010 23:01:42

係~我真係冇咩自信
而家都係約一班人出去玩住先
未試過單對單出去=3=
自問唔係靚仔 又唔係口花花的人
只係會對佢体貼D

極之鴻 發表於 7-7-2010 23:12:51

大前題...對自己要有自信先...
要試下同佢單獨出街..
如果你真系冇膽...
最多你做一個阿頭...
EG..當年5個..你就約3個左右..
唱K同睇戲系比較好既...
但系...對你銀包負荷好大....

有個小貼士...你約埋佢一齊搵工...
最好搵埋同1間..如果吾得既話..都最好比佢知道...
你有心搵工...

女仔中意有責任心既男仔..
會帶有安全感...

細粒飯 發表於 7-7-2010 23:37:10

俾我就先試探左先 睇下佢對你有冇感覺
如果有既就去馬啦 唔好等 就算佢同其他男仔傾計都冇乜野
可能人地只不過當佢地係朋友 冇咩特別原因 所以你最好先攪清楚
佢對你有冇感覺先

極之鴻 發表於 8-7-2010 11:01:38

我覺第1件事...
最基本既事吾系睇果個女仔..因為都改變吾到...
最基本改變自己...自信系好重要...
有自信既..分分鐘一個女仔吾中意你..
因為你既自信會對你有好感...
所以第1件事系改變自己..

~lover~ 發表於 8-7-2010 13:29:05

探口風係唔係要搵fd做

FriendShip 發表於 8-7-2010 13:35:42

POST你張相同個女仔上黎睇下先

冰月~ 發表於 9-7-2010 12:56:40

咁你就要睇下佢同其他男仔傾既話題深唔深入,佢對你平時係點喇,呢d野都要用心感受下

=生無可戀)- 發表於 9-7-2010 13:14:15

想知了5了解個女仔多D野先..
個女仔5想同你分享佢D野..
可能5系幾想比人知囉..(5可以出街個隻)
同1個女仔對得耐..玩得多
的確會中意既..
咁樣你要做D令佢覺得好感動既野囉
頁: [1] 2
查看完整版本: 情場初哥 想大家幫幫手